2777
2789

بچه ها ایمان اکبرابادی جواب منو دادن البته راجب مشکلی داشتم و ماورایی بود میخاین بهتون بگم اگ خاستین عمل کنین اما قبلا توپیجشون گفتن براهمه یه نسخه نمیپیچن و علوم ماورایی مثل پزشکیه باز اگ دوس دارین بگم بهتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زهرا_مامان_مهرسام   @عشقکاکائوام72   @سکوت_آرامش   @elmira_ea   @ملک ...

سوره واقعه،یا رزاق بلافاصله بعد بیداری308بار،سوره ذاریات،استغفار امام صادق که خودمم دارم میگم و بعدش رفتم همین قالیبافی خیلی دعا هس واسه ثروت خیلی😍❤

قربونت برم اره دقیقا بهترین محل گند میزنه ب حال ادم😅😅 توخوبی حال دلت اوکیه؟؟؟

خداروشکر عزیزم

انشالله همه بهتد میشیم😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
واقعه دوماه خوندم دلسرد شدم🥲🥲🥲 مرسی قشنگممممم❤️❤️❤️

واقعه در وصف امیرالمومنین اومده با امید بخون

داستان پسر هند مگر نشنیدی* که از او بر سر اولاد پیمبر چه رسید* پدر او لب و دندان پیمبر بشکست* مادر او جگر عم پیمبر بمکید* خود به ناحق، حق داماد پیمبر بگرفت* پسر او سر فرزند پیمبر ببرید* بر چنین قوم چرا لعنت و نفرین نکنیم* لعنة الله یزیدا و علی حب یزید* بر چنین قومی لعنت نکنی شرمت باد*

استغفارهفتادبندی امیرالمومنین(ع)عالیه. ب شرطی ک هرصبح همه هفتاد بندو بخونی. مدتشم ۴۰ روزه فک کنم

استغفارامام صادق(ع)هم خیلی خوبه

@elmira_ea   میگما من امروز چله سوره جن تموم کردم.احتمالا سوره مزمل چله بردارم ب جاش. راستی ...

افرررررررین عزیزم واقعاااا عالی پیش میری😍😍😍همینطور ادامه بده😍😍😍

ببین اینا رو یادم افتاد الان، خودمم میگم یا محسن روزی صد بار و سوره فیل بین نماز ظهر و عصر روزی 21بار عالیه❤پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه😍

ن میترسم نتونم بنظرم خیلی سخته نیس؟! میشه پشت سرهم نگفت؟!

ن عزیزم اصلا سخت نیس.ببین من قبل نمازصبح بیدارم شروع میکنم دعای عهد آل یاسین زیارت عاشورادعای فرج و..بعداستغار من ۶۰۰تامیگم اگه حق ناسی گردنم باشه ان شاالله که خداوند بپذیره ازم بعدصلوات هاموشروع میکنم وذکرهای توی کانال هم میگم.یخورده اولش سخته ولی بعدش احساس آرامش میکنی وهمینم یه پولی میاد دستت این استغفار هم برا آمرزش گناهه ومال وعلم زیاد

من ایندفعه میخام سوره عنکبوت گوش بدم و اگ بشه بخونم تایه هفته بابقره. میخام دعاهارو سبک ترکنم ب زند ...

عااالیه عزیزم .به لطف آقا مهدی جانمان ان شاالله که به خواسته ونیت دلت برسی.