2777
2789
سلام عزیزای دلمم خیلی دلم میخواد زود ب زود بیام اینجا اما نتونستم چن روزه بیام چون من گفتم بهتون تو ...

ان شالله زودترخوب بشی گلم.پیاده روی خیلی خوبه من ازخردادماه شروع کرده بودم تاهمین اولای آبان ماه  که اون اتفاقی که افتاد دیگه نرفتم .ساعت خواب باید تنظیم باشه همیشه کلا طب سنتی نظرش اینه ساعت ۱۰ بایدخواب بود وقبح زود باید بیدارباشی من ازموقعی که این دستوراتو عمل میکردم مشکل همونژیوم بهترشده بود

منم همه جور درد ومرض دارم ازسر بگیرتا نوک پا.معده درد پلی کیستیک.همانژیوم کبدی.سندروم روده .درد لگن و.... واقعانمیدونم دنبال درمان کدومش برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تو اونطرف گفته بودم چون پیاما زیاده ندیدی فدات بشم خوشگل خانومی😙😍 هر چی میکشیم از سردی کوفتی ...

درسته همه غذاهامون سردیه.بایدمواظب باشیم خیلی 

چون خانومابلغمشون زیاده دکتر خیراندیش گفته باید همیشه پیاده روی داشته باشن وقبل صبحانه باس عسل بخورن وبعدشام هم باز عسل.

پیشرفت خوبی بوده ماشاالله ولی دقتت بیشترکن من حساس میشم مردا مهربون میشن یعنی اینجوری نبودما اینجوری ...

ممنون عزیزم مهربونم چشم حرم دعاتون کردم ان شاالله حاجت روا بشید

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
ای جاااااااان ان شاالله ک خیلی زوووووووود حاجتت میگیری عزیزم نشونه قشنگیه ادم دلش گرم میشه الهی ک خو ...

فدات همچنین گلم شماهاهم از نشونه هاتون بگید امیدوار و خوشحال بشیم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه ها من چیکار کنم از دست رفیقش.همش تو گوشش میخونه اینو ول کن دعایی چیزی سراغ ندارید حرفاش رو عشقم اثر نزاره ؟ 

دیونه شدم از دست رفیقش 😒😭

سلام دخترها امروز نشسته بودم روبرو گنبد حرم ی روحانی سید اومد اونطرفم نشست چندتا آقا اومدن پیشش بهشون دعا بده وقتی رفتن ازشون پرسیدم شما دعا مینویسید گفتن من عریضه مینویسم به امام زمان میدم بهتون شما پایینش مشکلاتتون رو مینویسید بعد میندازید آب جاری بعد ی مدت مشکلاتتون حل میشه.بعد شمارش داد گفت هفته دیگه ک میخوای بیای قم بهم پیامک بدع یادآوری کن تا برات بنویسم بیارم.

به نظرتون بدم بنویسه؟

ان شالله زودترخوب بشی گلم.پیاده روی خیلی خوبه من ازخردادماه شروع کرده بودم تاهمین اولای آبان ماه &nb ...

ممنونم عشق جانم 😍الهی..

انشاالله بحق پنج تن خصوصا خانم حضرت فاطمه زهرا صحیح و سلامت شی ماه من😙😙