2777
2789
عزیزم اینه چله چاکراها انشالله پاکسازی شع مشکلات همه با توکل بخدا و به برکت چله سوره ها❤

الان این چله ها چاکرا رو باز میکنه یا پاکسازی میکنه؟و اینکه میشه بگی تاثیرش دقیقا چیه؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
بابااااااااا دمت گرم باابن تحلیلت نمیدونی چه متفکرانه خودمش😅😅😅 نکن بامن اینجوری من همه سال جومون ...

فاطمههه من تموم کردما امشب😍

و اینکه میخواستم نماز حضرت زهرا(س)رو شروع کنم.اما جون ندارم انگار

یکی دوهفته دیگه میخونم انشالله

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم بده بجا آجیم با عشقم حرف زدم...گفت فراموشش کردم قسم خورد گفت دیگه اونو میخوام....من دیگ مردم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

😂😂😂😂دیدی گفتم قانعت میکنم دیگه جومونگ و سوسانو پرررر. فقط تسو و سویا😁 ببین این طرز فکر من تو ...

اره واقعا حرفتو قبول دارم هرکسی از دید خودش ی دلایلی داره و حق داره هیچوقت درهیچ شرایطی حق صددرصد بایه نفر نیست اما خب واقعا ما نمیتونیم قضاوت کنیم قضاوت عادلانه فقط خدا و اولیاش ولی متاسفانه ادما عادی بیشتر قضاوت میکنن...

ببین نمیدونم سریال پوست شیرو دیدی یا نه من برااون یه تحلیلایی داشتم ک دوستام میگفتن اینا از کجا ب ذ ...

نه اصلا ایرانی اخرین فیلمی دیدم مانکن بود کاری باهام کرد زود ب زود فیلم نبینم فقط سکانس ها اینستا...

یعنی کلا با ادم بازی میکنن من اصلا تحمل ندارم فیلم هم درگیرم میکنه...

فقط کمدی😁😁

اره تو اونطرف گفته بودم چون پیاما زیاده ندیدی فدات بشم خوشگل خانومی😙😍 هر چی میکشیم از سردی کوفتی ...

میدونی عزیزم باید خیلی رعایت کنی میگف اینکه ظرف میشورین پیشبند نمیبیندین و لباستون خیس میشه سردی رحم میاره رو زمین سرد نشستن سردی میارع و خیلی خیلی چیا دگ...

رفتی طب سنتی؟

شک به قدرت خدا ن.آخه فکرکن قبلناکه این مریضیم نبودبیشتراز ۱۰ تاخواستگار که همشون بدون هیچ دلیلی جورن ...

صب کن ببین چی میشه مریضی ک تو داری ناعلاج نیس و مطمن باش کسی ک ادم موندن باشه با صدبرابر بدترش هم میمونه...

شاید کم باشه ولی هست صبر کن ببین خدا چی میخاد خواهری

دختر بددددد حالتو بد نکن... چخبر چ‌کردی

جای خواهرم بش پیام دادم دوباره گقتمش کاری ندارم هی میگفت بگو گفتمش راجب اونه .ینی من... بگم ؟ گفت بگو؟ من از حال این روزام از زبون خواهرم نوشتم براش..گف بخدا نمیدونم چیکارکنم ولی دیگ گذشت..من فراموش کردم...دیگ اونو‌میخام..قسم راستشم ک یه قسمی هست میدونم اونم قسم خورد گفت اونو‌میخام

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم