2777
2789

انشلا ی روز بش برسم بش بگم چ کارایی برات کردم....مثلا اینک دیروز از ساعت ۱ ظهر تا سه و نیم شب ۴۰ تا زیارت عاشورا خوندم ..بجز چندتا ک همیشه میخونم و بجز قران هام و دعاهام

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نمیدونم والا هیچ خبری ندارم...اولای ماه سفر فک کنم اشکال نداشته باشه.. ممکن چون فامیلشون حالش بده مث ...

ان شاالله همه چی درست میشه نگران نباش

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله همه چی درست میشه نگران نباش

انشلا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بله عزیزم دارم انجام میدم ولی فک کنم هیچ چیزی نمیتونه این بستگی و گره های زندگیمو باز کنه!

من دودورع انجام دادم دوره اول سروقت سعی میکردم باشه بینش حرف نمیزدم خاقم دیدم اثرشم حس کردم خدایی...

الانم نماز حضرت زهرا میخام بخونم و کارایی اقای اکبرآبادی گفتن انجام میدن احساس سبکی دارم..

تونماز حضرت زهرام خوندی؟؟؟

خب خداروشکر عزیزمممم... دیگه چخبر

فداتشم...هیچ خبری نیس فعلا خداروشکر...

من دودورع انجام دادم دوره اول سروقت سعی میکردم باشه بینش حرف نمیزدم خاقم دیدم اثرشم حس کردم خدایی... ...

منم بینش حرف نمیزنم یکی دو سه بار اصلا نشد اول وقت انجام بدم ولی انجام دادم چند روز دیگه 40 روز میشه البته یه بار 10 روز انجام دادم بعدش پریود شدم بعد پاکی دوباره از اول شروع کردم ولی من نشونه و تغییر خاصی نمیبینم که بگم اثر مثبت داشته!یه دوره 45 روزه هم بقره گوش دادم البته نتونستم سر یک ساعت مشخص گوش بدم ولی هر روز صوتشو باز میکردم دوباره یه دوره 45 روزه بقره دارم گوش میدم ولی اصلا نشونه خوبی نمیبینم!!تقریبا یک هفته پیش خواب دیدم یه گربه تو شب از تو حیاط جلوی درمونه البته قیافش مشخص نبود چون تاریک بود من ترسوندمش تا فرار کنه ولی به جای فرار کردن از در وارد خونمون شد هر کاری میکردم بره بیرون نمیرفت فقط تو خونه اینورو اونور فرار میکرد فک کنم بستگی من خیلی قویه به راحتی باز نمیشه😢

نماز حضرت زهرارو تا حالا نخوندم بعد تموم کردن این دوره باطل السحر میخوام نماز حضرت زهرارو بخونم فقط موندم دعای آخرش کدومشو بخونم؟!؟میگم اونی که تو سایته اگه بخونیم یه وقت اتفاقات بد نیفته؟؟؟

من دودورع انجام دادم دوره اول سروقت سعی میکردم باشه بینش حرف نمیزدم خاقم دیدم اثرشم حس کردم خدایی... ...

میشه بگی کارهای اقای اکبر ابادی چی ها هستن؟

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
منم بینش حرف نمیزنم یکی دو سه بار اصلا نشد اول وقت انجام بدم ولی انجام دادم چند روز دیگه 40 روز میشه ...

ببین اینکه توخونه بوده و نمیتونسته بهت آزاری برسونه بخاطرهمین دعاهاس...

من دارم میخونم بادعای توی سایت میخونم دعامفاتیحم میخونم صدتاصلوات و تسبیحات حضرت زهرا هم میگم سه شبه خوندم دیشب خاب میدیدم برایکی داشتم تعریف میکردم ک اره من خوندم فلان شده واینا ولی هرچی فکرمیکنم یادم نیس چی‌گفتم...

معنی بدی نمیده بازمن هفت شبم تموم شد بهت خبرمیدم یکی از بچه ها خیلی تعریف میکرد ازاین نماز