2777
2789

واسه حاجت روایی

شب جمعه اول (از بعد اذان عشا تا قبل اذان صبح )یک مرتبه سوره یس هدیه به حضرت عباس علیه السلام 

شب جمعه دوم به همون روش دو سوره یس هدیه به حضرت عباس علیه السلام

شب جمعه سوم به همون روش سه سوره یس هدیه به حضرت عباس علیهالسلام

شب جمعه چهارم چهار سوره یس هدیه به نیابت از حضرت عباس علیه السلام و هدیه به حضرت ام البنین س

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

برای  محبت فوری بین دو نفر مرحوم سمنانی فرمودند: بهتر است هر فرد، هفت روز پیاپی هنگام طلوع صبح و قبل از شروع مکالمه با هر کسی، آیت الکرسی را به تعداد ۱۱ مرتبه بخواند و در میان  عین “یشفع” و “عنده”، احساس  و نیت صادق داشته باشد. این عمل البته زمانی موثر است که طرف مقابل نیز به او دوستی ورزیده باشد.

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیام بعدیتو نتونستم ریپلی بزنم هنوز ختم اولی قشنگم ناامید نباش من ختم سوم چهارمم نشونه ندیدم خاهری ...

جانم سعی میکنم تا حدی امیدمو حفظ کنم ولی واقعا خیلی خستم هم از لحاظ روحی هم جسمی همش این ختمو بردار اون ختمو بردار این نمازو بخون اون نمازو بخون همش ذکر توسل ولی هیچی به هیچی حداقل یه نشونه کوچیک هم واسه حاجترواییم ندیدم که دلم خوش بشه!

دخترا امروزم باید بری جایی ک اونایی ک از وقتی رفته خاستگاری سعی میکنن حرفشو جلوم بزنن هستن..دعاکنین چیزی نگن یا نگن میخاد نامزد کنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

جانم سعی میکنم تا حدی امیدمو حفظ کنم ولی واقعا خیلی خستم هم از لحاظ روحی هم جسمی همش این ختمو بردار ...

دعای های باطل سحر ک گذاشته بودن نازنین خانوم انجام دادی؟؟؟

میدونم سخته قشنگ درکت میکنم اما قوی باش درست میشه

دخترا امروزم باید بری جایی ک اونایی ک از وقتی رفته خاستگاری سعی میکنن حرفشو جلوم بزنن هستن..دعاکنین ...

باشه نگران نباش ان شاالله ک چیزی نمیشه...

دیدی جو خوب نیست بیا باهم حرف بزنیم

باشه نگران نباش ان شاالله ک چیزی نمیشه... دیدی جو خوب نیست بیا باهم حرف بزنیم

مرسی عزیزم فداتشم...

دعای های باطل سحر ک گذاشته بودن نازنین خانوم انجام دادی؟؟؟ میدونم سخته قشنگ درکت میکنم اما قوی باش ...

بله عزیزم دارم انجام میدم ولی فک کنم هیچ چیزی نمیتونه این بستگی و گره های زندگیمو باز کنه!

چکارکردی خوشگل خانم؟!

هیچی فعلا کسی چیزی نگفته خداروشکر...امام زمان همراهمه مطمئنم کمکم می‌کنه 

هیچی فعلا کسی چیزی نگفته خداروشکر...امام زمان همراهمه مطمئنم کمکم می‌کنه  

نامزدیشون چی شد؟ دو سه روز دیگه فاطمیه ست

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
نمازدیشون چی شد؟ دو سه روز دیگه فاطمیه ست

نمیدونم والا هیچ خبری ندارم...اولای ماه سفر فک کنم اشکال نداشته باشه.. ممکن چون فامیلشون حالش بده مثلا نامزد کنن..از نظر خوبی ک باعم خوبن خانواده ها میدونم...