2777
2789
این زمان دیگه حال روحی ادم بدترم میشه... میدونی من از۲۷مهر ازش خبرندارم و میدونمم خاهراش اصراردارن ...

واقعا حق داری عزیزم خدا به قلبهامون به حق حضرت زهرا(س) آرامش بده

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم... یه وقتایی میگم کاش وقتی پیام داد نگفتع بودم پیام نده حداقل میتونستم حالشو بپرسم...

نمیشه خودت بری سمتش؟. اصلا سر چی جدا شدین 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

https://namnak.com/%D8%B4%D8%B1%D8%AD-%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%87%D9%84-%DA%A9%D9%84%DB%8C ...

ممنونم عزیزم..انگار باید جمعه بخونمش..نمیشه امشب بخونم؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اخه ایام فاطمیه هنوز پنج روز دیگش..اینا انگار تا جمعه نامزد میکنن‌..میدونی چون یکی از فامیلاشون حالش ...

اصلا خیلییی موقعیت بدیه. نمیدونم چی بگم. کاش فقط یه معجزه از امام حسین(ع)بشه ک کاملا حلش کنه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اصلا خیلییی موقعیت بدیه. نمیدونم چی بگم. کاش فقط یه معجزه از امام حسین(ع)بشه ک کاملا حلش کنه

اره واقعا..ب همشون رو زدم به همشون ..انشلا ک کمکم میکنن..چون هیچ کاری از دستم بر نمیاد فقط با کمکشون و خدا باید بخاد

سلام عزیزم خوبی میگما من تقریبا تمومم فقط صلواتام مونده... امروز ازاول سوره های عنکبوت و بقره ونور ...

افررررررررین😍😍😍😍همینطورررری پیش برو😍😍فاطمه عالیهههه صددرصد ب حاجتات میرسی😍😍😍

منم تموم کردم خداروشکر😍

اره واقعا..ب همشون رو زدم به همشون ..انشلا ک کمکم میکنن..چون هیچ کاری از دستم بر نمیاد فقط با کمکشون ...

انشالله عزیزم

ناامید نشو. ناامیدی از خدا بدتررررین گناهیه ک آدم میتونه انجام بده

نمیشه خودت بری سمتش؟. اصلا سر چی جدا شدین 

ن بابا پیامش بدم میدونم تلافی میکنه اون‌نمیدونه من چطورم میشع...

میدونی قصش مفصله فکرکنم ی خورده هم تعریف کردم مقصر خودم شدم رفتم جایی ک نمیدونستم دوست فامیلمونه و زاغ سوختم همچی خوب بود گفت یکی داری و داره جدی میشه گفتم ن ندارم گف اگرهم نداری ب زودی ازدواج میکنی دوهفته بعدش چنان بهم ریختم ک خدا میدونه خودم الکی الکی تمومش کردم وضعیت روحیم چنان بهم ریخت نمیتونستم تحملش کنم ی شب ساعت3ویس دادم و بلاکش کردم بعدشم پیام دادیم و بازبلاک کردم دیدم ی روز اونم بلاک کرده...

اون ک‌نمیدونه من چحالی داشتم ک هرچی رسیده گفتم حس میکنم اونم بستگی داره...

خیلی دلم براش تنگ شده💔