2777
2789
الهی امین😀😀😀

پیام بعدیتو نتونستم ریپلی بزنم

هنوز ختم اولی قشنگم ناامید نباش من ختم سوم چهارمم نشونه ندیدم خاهری ولی امیددارم توام هنوز جاداری نگران نباش...

ان شاالله ب حق حضرت زهرا همگی حاجت روا میشین😉😉

فردا پنجشنبس....پس فردا جمعس😢فقط خدا کنه اینهمه اقا امام زمان رو دعا میکنم انشاالله کمکم میکنه

من قاطی زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بس این هفته بهم سخت گذش

نگران نباش فقط گلاب زیاد بخور

ی مدت مثل تو بودم گلاب زیاد میخوردم خیلی ارومم میکرد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من قاطی زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بس این هفته بهم سخت گذش نگران نباش فقط گلاب زیاد بخور ی مدت مثل تو بودم ...

تو بهتر شدی؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

تو بهتر شدی؟

من امروز بهترم

اما مث خودت همش استرس دارم

یهویی بهم میریزم دااااغ میشع بدنم مجبورم دستامو فشاربدم ی خورده بهتربشم وگرنه باهمه دعوا میکنم میدونمم مقصر خودمم..

همش گلاب میخورم بهترم براهمین میگم توام بخور...

هرچی ب دلت میگذره بگو برا حاجت رواییت بخونم میگن دعا در حق همدیگه میگیره

من قاطی زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بس این هفته بهم سخت گذش نگران نباش فقط گلاب زیاد بخور ی مدت مثل تو بودم ...

چرا سخت گذشت؟ چیزی شده عزیزم

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
افرررین عزیزم😍😍😍 نه بابا چه حرفیه😍

سلام عزیزم خوبی

میگما من تقریبا تمومم فقط صلواتام مونده...

امروز ازاول سوره های عنکبوت و بقره ونورومحمدم گوش دادم.

از فرداهم دستورات ایمان اکبرآبادی باید شروع کنم...

فکرکنم وقت کم بیارم اما خب سعی میکنم انجام بدم بهت خبرمیدم...

توخوب پیش میرع کارت؟؟؟

من امروز بهترم اما مث خودت همش استرس دارم یهویی بهم میریزم دااااغ میشع بدنم مجبورم دستامو فشاربدم ...

همون فقط با زبون ساده دعا کن ..اصلا نمیتونم فکرشم بکنم ببینمش با کسی دیگ...از سال۹۴ باهاشم...ینی من فقط تو زندگیم همین ارزو رو دارم..فقط همین دعا رو کن خدا بهم بدش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چرا سخت گذشت؟ چیزی شده عزیزم

همش حالم بد بود اتفاق جدید ک ن اماروحی بهم ریخته بودم...

یادش میوفتادم بدترمیشدم...

دنبال کاررفتم یا نمیشد یا اصلا شرایط جور نبود

همش دلگرفته دلتنگ...

حال بد الکی 

چی بگم خاهری🥲

همش حالم بد بود اتفاق جدید ک ن اماروحی بهم ریخته بودم... یادش میوفتادم بدترمیشدم... دنبال کاررفتم ...

میفهممت عزیزم خدا بزرگه نگران نباش 

منم حالم خوب نیست پریودمم نزدیکه هورمونام بهم ریخته

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
همون فقط با زبون ساده دعا کن ..اصلا نمیتونم فکرشم بکنم ببینمش با کسی دیگ...از سال۹۴ باهاشم...ینی من ...

باشه قشنگم

ان شاالله به حق عشق علی و فاطمه توام ب عشقت برسی...

دعاچهل کلید امتحان کردی؟؟؟

میفهممت عزیزم خدا بزرگه نگران نباش  منم حالم خوب نیست پریودمم نزدیکه هورمونام بهم ریخته

این زمان دیگه حال روحی ادم بدترم میشه...

میدونی من از۲۷مهر ازش خبرندارم و میدونمم خاهراش اصراردارن براش زن بگیرن...

چوم ب امیدخدا هرچی خدا بخاد ان شاالله خدا صبرشم بده اگ دردی داد

باشه قشنگم ان شاالله به حق عشق علی و فاطمه توام ب عشقت برسی... دعاچهل کلید امتحان کردی؟؟؟

ن چیه ؟‌چجوریه؟