2777
2789
میگف ک حتی اجنه هم انرژی منفی مث چشم زخم دارن ک وقتی تواینه زیاد نگاه کنی ازخودت تعریف کنی و حتی رقص ...

واقعا دست طلا گلي. اينارو ميدونستمااا فقط برام بي اهميت بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میفهمم چی میگی😔😔😔 ولی ببین دنیا اینجوریه هرکی بدونه دوسش داری از خودش ب عنوان تنبیه استفاده میکن ...

عزیزم میفهمم چی میگی مردها خیلی بی وفا و بی رحمند اونا خودشونو منافعشون در الویت میزارند

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
ای جاااااااان قبلاهم گفتی حاجت گرفتی. بنظرم شروع کن من دور سوم چهارمم 😅😅😅 نمیشه اون حاجتی ک گرف ...

ادامه تحصیلم بود که اتفاقا زمانش هم گذشته بود اما معجزه وار درست شد الحمدالله همه میگفتن تو پارتی کلفتی داشتی که کارت درست شد اما همش کار اهل بیت و خدا بود.

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
پس همدردیم واقعنم جز خدا پناهی نیس حسبنا الله و نعم الوکیل❤ انشالله که همین روزا تک تک حاجاتت براور ...

ممنون به خاطر دعای قشنگت💕 مگه اینکه دعای شما خوبان بگیره تا شاید خدا هم به من هم یه نیم نگاهی بکنه😕