2777
2789
میکشم کسی رو بخاد بگه کسی حرف نزنههههههه خودممممممم جرش میدم والا بوخودا اینجا اومدیم حرف بزنیم ک ...

قربونت برم من اخه عشق دلم😄❤دقیقاااااااا

نه گلم هممون سرمون شلوغه امری بود در خدمتم عزیزم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دراین موقع هرچی از خودت دیدی ک برات خوش اومد بگو ماشاالله لاحول ولاقوه الا بلله العلی العظیم... تبا ...

قربونت برم من.چشم ميگم اينا.فقط من بلند نميگم تودل خودم ميگم ولي بازم اونطور ميشه

توقسمت یادداشتات بنویس هرکار کردی تیک بزن صب اول صبح باز تیکارو بردار ازاول هرکدوم انجام دادی تیک بز ...

بله راست ميگي عزيزم يادداشت كردن خوبه .هرروز ميخوام اينكارو انجام بدمااا ولي فرصت نميشه اصلا

فقط اگر طلسم باشه تلخ میشه؟ مثلا اگر مشکل همزاد شیطانی و جن زدگی و جن عاشق و این مسائل باشه هم ...

راستش نمیدونم عزیزم چون خودمم از جایی ک یاد گرفتم نوشته بود برای اینکه بدونین سحر شدین یا نه اینو امتحان کنین حالا نمیدونم برای کل مشکلات متافیزیک جوابه یا نه.

برای اینکه حفاظ داشته باشیم دور خودمون خوندن  هر روز چهار قل و آیت الکرسی بهترین محفاظه خودمم تنبلی میکنم باید بخونم اگه خواستید این سوره ها رو هر روز بخونید تا از بلا بدور باشین انشالله❤😍

پس همدردیم واقعنم جز خدا پناهی نیس حسبنا الله و نعم الوکیل❤ انشالله که همین روزا تک تک حاجاتت براور ...

الهي آمين . واقعا هم درسته همه آدمايي كه فوت ميكنن بخاطر چشم زخمه.دامادماهم دوسالي ميشد خونشونو تازه ساخته بودن ولي نشد با آرامش توش زندگي كنه.

آره همون عزيزم ؟فرق دارن؟

میگف ک حتی اجنه هم انرژی منفی مث چشم زخم دارن ک وقتی تواینه زیاد نگاه کنی ازخودت تعریف کنی و حتی رقصیدن باعث میشن جذبت بشن.

و ی حرف جالبی زد اینکه گف اجنه و شیاطین ب بدن برهنه علاقه دارن براهمین ببشتر تو دسشویی و حمام حضور دارن قبل ورود حتما بسم الله بگین وقتی میخایین برهنه بشین بسم الله بگین