2777
2789
ان شاالله ان شاالله... اره عصرا خوب میشم باز صبح امیدوارم فردا دیگه خوب خوب بشه... توکاربارت چطوره ...

عزیزززم

شاید از استرسه

من والا هنوز دارم سرجام درجا میزنم😅

اما هرچقدر کمتر آنلاینم تو مجازی،حس میکنم حالم بهتر میشه.از اخبار بد و... دور میمونم

دیگه چندین سال حالم بد بود. تا بخوام اوضاعمو انشالله یکم رو ب راه کنم خیلی طول میکشه😅😅

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی ؟

بت پیام میده؟ چی‌ میگ؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بت پیام میده؟ چی‌ میگ؟

خودم پیام دادم که خواستگاری چیشد گفت چرا میپرسی منم گفتم چون فضولم اونم توضیح داد همین بعدم ی پولی باید بهم میداد گفتم بزن کارت ی مقدارش زد ی مقدار گفتم ندارم بعدا میزنم.صد و بیست تومن پول نداره نمی دونم چطور میخواد زن بگیره همش فک میکنم داره دروغ میگه قضیه ازدواجش

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
بت پیام میده؟ چی‌ میگ؟

دلم میخواد باهاش کات و خدافظی کنم چون سری اخر خیلی تحقیرم کرد با اینکه بعدش عذرخواهی کرد

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه ها حالم خیلی بده برام دعا کنید از دیشب تا حالا نتونستم درست بخوابم همش از خواب میپرم از ناراحتی و اضطراب 

بچه ها حالم خیلی بده برام دعا کنید از دیشب تا حالا نتونستم درست بخوابم همش از خواب میپرم از ناراحتی ...

منم دیشب خیلی حالم بد بود

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزززم شاید از استرسه من والا هنوز دارم سرجام درجا میزنم😅 اما هرچقدر کمتر آنلاینم تو مجازی،حس م ...

نمیدونم ممکنه چون خیلی حرص میخورم...

اره مجازی واقعا حال ادمو بد میکنه اثر مطالب غمگینن...

سرپامیشی نگران نباش ی مدت درجا میزنی اما رامیوفتی فقط جا نزن..

خودم پیام دادم که خواستگاری چیشد گفت چرا میپرسی منم گفتم چون فضولم اونم توضیح داد همین بعدم ی پولی ب ...

احتمالش زیاده بخاطراینکه کفرت دربیاره اینجوری میگه.

یهویی نمیشه ازدواج کرد ک

دلم میخواد باهاش کات و خدافظی کنم چون سری اخر خیلی تحقیرم کرد با اینکه بعدش عذرخواهی کرد

اگ واقا میخای تمومش کنی بدون خدافظی تمومش کن خداحافظی ریشه دل ادمو پاره می‌کنه...

خیلی سخته خیلیییی خداحافظی ک میکنی میفهمی بیشترتردوسش داری