2777
2789
سلام عزیزدلم چه کار خوبی کردی😍 پس من همینجا بهت پیام میدم ک تموم کردم یا نه امشبو تموم کردم تو چ ...

قریونت برم مننننن😍🥰❤️

من ب جز سوره ها هزارتاصلوات مونده ک میفرستم...

پخش سوره ها خراب اندرخراب شده میخام ازاول شروع کنم سوره عنکبوتم شروع کنم ی هفته ولی ی خبرخوب خودم اثرسوره محمدونور رو روی اخلاقم حس میکنم 😅😅😍😍😍

گرفتم چله حق شناس رو..چن وقته تموم شده...انقد چی میفرستم صب تا شب...دیشب خیلی حالم بد بود گفتمش خدای ...

توفکر بودی گلی نگران نباش هیچوقت خابتو تعبیر بد نکن...

الهی ک خیر میشه برات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات بشم دخترمهربون .ممنون .ن زیاد خودت خوبی؟ سردردت بهتره ؟

قربون شمااااا...

من خداروشکر بهترم عصراخوب میشم باز صب سردردم امیدوارم فردا خوب باشم کلی کاردارم کلی مهمون داریم....

چطوری قشنگم حرف بزن

ازش پرسیدم میگه مامانم و خواهرم فقط رفتن دیدن خواهرم میگه تو از قیافش خوشت نمیاد  گفت قراره چن ...

بهش بگو تصمیمت قطعیه برا جدایی...

اگ قطعی بود دیگه بهش پیام نده.

بسپاربه دست خدا

چی شد چ کردی

گفت خواهرم قیافش گفته تو نمیپسندی قرار شده چند تا دختر دیگه برن ببینند خودش نرفته خواستگاری 

من امشب ی کاری کردم خیلی استرس گرفتم🥴 عشقم ی دوست صمیمی داره هر کاری اون بکنه اینم میکنه اون تصمیم به ازدواج گرفتم واس همین اینم تصمیم گرفت ازدواج کنه دوستش بیماری صرع داره از خانواده دختر پنهان کردن من زنگ زدم به پدر دختر گفتم. 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
گفت خواهرم قیافش گفته تو نمیپسندی قرار شده چند تا دختر دیگه برن ببینند خودش نرفته خواستگاری  ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خوب دلت اومده😐

نمیدونم بگم کارخوبی کاری یان خب اون نباید مخفی میکرده...

بنظرم کارخدا بی حکمت نیس.

الهی ک برات خیر پیش بیاد بسپار ب خودش

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ خوب دلت اومده😐 نمیدونم بگم کارخوبی کاری یان خب اون نباید مخفی ...

یعنی ریسک کردم هاااا 

ولی دختره گناه داشت اخه دلمم خنک شد اخه دوستش خیلی مارو اذیت کرد

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
قریونت برم مننننن😍🥰❤️ من ب جز سوره ها هزارتاصلوات مونده ک میفرستم... پخش سوره ها خراب اندرخراب ش ...

خدانکنههه عزیزم😍😍😍

به به دیدی گفتم ب امیدخدا اثر میکنه😍😍😍😍

انشالله سوره هام ب بهترین شکل تموم میشه😍

راستی فاطمه گفتی سرت درد میکنه الان چطوره؟؟؟بهتر شدی؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اثر میذاری کم کم ان شاالله... توبهش برس بعد پروژه بعدی میشه سوره نور برا نمازخون شدنش😉😉

آره میگم خدایا شاید تونستم نمازخونه کنم‌.وای ی برنامه هایی دارم واسه وقتی ک بش رسیدم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نه ان شاالله هیچ وقت نشه  به نظرت بازم برم پیشش یانه ؟؟ دو دلم ...میرم پیشش حالم بد میشه از ...

نمیدونم...من بعد خاستگاری ی ماه باهاش حرف زدم تا راضیش کنم .شب آخر گفتمش خیلی بهمش بزن گف ن..دیگ آخر آخر فقط گفتمش خدافظ ...دیگ دادم دست خدا ...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدانکنههه عزیزم😍😍😍 به به دیدی گفتم ب امیدخدا اثر میکنه😍😍😍😍 انشالله سوره هام ب بهترین شکل تم ...

ان شاالله ان شاالله...

اره عصرا خوب میشم باز صبح امیدوارم فردا دیگه خوب خوب بشه...

توکاربارت چطوره؟؟؟

کی قراره برامون خبرخوش بیاری؟؟؟