2777
2789
میدونی من هرکاری میخام قطعا انجام بدم تویادداشتام مینویسم وتودفترمم تیک میزنم باعث میشه خودمو مجبور ...

خیلی خوبه عزیزم

کلا برنامه ریزی برا زندگی انسان عالیه

افرررین ک اینکارو انجام میدی😍😍

چشم سعی میکنم حتما انجامش بدم

مرسی عزیزم از انرژی مثبتت😍انشالله تو و بقیه بچه هام همگیییی حاجت روا بشید❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
هزارتا زیاد نیس نصف روزع میگی گلی😉😉😉😅😅😅منم از ختم خودم فقط۱۲۰۰۰مونده امیدوارم بتونم دوهفته ای ...

افررررین عزیزم عالیهههه❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@معجزه_زندگی_جدید     چیشد کارش؟

فعلا جور نشده 😄 

دعا کن جور نشه دلم خنک بشه  این بشر تقریبا یکساله منتظر ماه دی امسال بود که عضو هیئت علمی پژوهشکده ش کنند و منو ول کنه بره خواستگاری 

میدونی چی ناراحتم میکنع؟؟ اینکه دوساال تو روزهای سخت زندگیش بودم حالا میخواد وقتی رفت سرکار و حقوق بگیر شد منو ول کنه 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
میخام تا پریودیم تموم شده الان برم حموم .نمیتونم تا فردا صب کنم .ک دعا رو شرو کنم ۷ شب رو دوباره..کا ...

قبل خاب سوره هاخوندی دیدی خاب نمیری تسبیحات اربعه بگو سوره کوثر بخون ک ب نام حضرت فاطمس

فعلا جور نشده 😄  دعا کن جور نشه دلم خنک بشه  این بشر تقریبا یکساله منتظر ماه دی امسال بو ...

واقعا پسرا قدر ندونن..وقتی یادم میاد چقد سختی کشیدم بخاطرش میسوزم ها تا استخونم میسوزه 

ب امید اینک ی روز راحت شیم ب امید اینک ی روز ماهم مث بقیه بدون استرس باهم باشیم نامزد کنیم ...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

قبل خاب سوره هاخوندی دیدی خاب نمیری تسبیحات اربعه بگو سوره کوثر بخون ک ب نام حضرت فاطمس

خاب دیدم پیششم . هرچی اصرارش میکردم قبول نمیکرد😐

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نیتت چیه؟!

اینک امامی کسی مخصوصا امام زمان رو ببینم ازش بپرسم سوال درباره رسیدن بهش

اینک امامی کسی مخصوصا امام زمان رو ببینم ازش بپرسم سوال درباره رسیدن بهش

امام زمان دیدن فکرکنم دعای خاص داره تو نیت کن ایندت ببینی...

بنظرت بهترنیس

یا بخاد ک یکی بهت راهکار بده

امام زمان دیدن فکرکنم دعای خاص داره تو نیت کن ایندت ببینی... بنظرت بهترنیس یا بخاد ک یکی بهت راهکا ...

همون..نیت میکنم یکی بیاد سوال کنم ازش..میگمش خدا اینجوری نشونم نده ک هی ببینم..دیشب بعد نمازشی گفتمش خدا میخام بخابم ولی دیگ هی خاب نبینم ک نامزد کرده 

همون..نیت میکنم یکی بیاد سوال کنم ازش..میگمش خدا اینجوری نشونم نده ک هی ببینم..دیشب بعد نمازشی گفتمش ...

چقد داریم سختی میکشیم 😔 من ک از ناراحتی و استرس لرزش دست گرفتم 

مادرش امروز اومده خونش حس بدی دارم هروخ پیش خانوادشه بعدش ب شدت باهام سرد میشه

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
چقد داریم سختی میکشیم 😔 من ک از ناراحتی و استرس لرزش دست گرفتم  مادرش امروز اومده خونش حس ...

اره واقعا داریم اذیت میشیم... اونموقع ها ینی سال ها پیش .خیلی خاهراش و مامان اینا راضی بودن همش حرفمو پیشش میزدن خوشگله و ... خیلی چیزا شوخی و اینا...اونم هی بهتر میشد .میدونی بالاخره حرف تاثیر داره ها... ولی دیگ چن سال هیچییی ها نگفتن...وای دارم دیونه میشم..ینی میشه نیمه شعبان داشته باشمش..اون روز جاییم ک اونم هست دختره هم هست.وای اگ اون لحظه خدای نکرده بدونم مال همن دق میکنم..ینی الانم دیگ همه میدونن مال همن . چون نامزد مهم نی میگن دیگ ازمایش خون رفتن ...من منتظرم ی چی بشه کنسل شه