2777
2789
الان خوبم شدم‌خاهر اگ خبرداشتی قبل فرقی با دیونه ها نداشتم‌کلا روهمچی حساس و وسواسی شدم ولی از قمردر ...

ببین بعضی وقتا بعضیامون رو یه چیزایی وسواسی میشیم اما باید سعی کنیم جلوشو بگیریم. اگه جلوشو نگیریم خیلی اذیتمون میکنه

یکی دوبار ک راجع ب هرموضوعی وسواسی شدی بگو اصلا هیچیییی نمیشه. مطمعنم فرقی نداره و اون کارو انجام بده.میبینی این وسواس از سرت میفته

وسواسو تا وقتی بهش بها بدی چیز بزرگیه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ببین بعضی وقتا بعضیامون رو یه چیزایی وسواسی میشیم اما باید سعی کنیم جلوشو بگیریم. اگه جلوشو نگیریم خ ...

میدونی کاش ب همین محدود بود من الان تازه ی خورده بهترم اگ از قبلم بگم میگی این دیونه بوده...

نماز دعا اب این نجسه تمیزه اگ بدونی چی بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی کاش ب همین محدود بود من الان تازه ی خورده بهترم اگ از قبلم بگم میگی این دیونه بوده... نماز د ...

ببین فاطمه ایات ۴۵ و ۴۶ سوره اسرا انگار برا وسواس خیلی خوبه

میخوای یه چله سوره اسرا بردار ب نیت درمان وسواست و...

چون کلا سوره اسرا خیلی عالیه.پس صددرصد برا وسواستم عالی میشه

حالا من خودمم خیلی خوب نیستم.وسواس فکری دارم متاسفانه

میدونی کاش ب همین محدود بود من الان تازه ی خورده بهترم اگ از قبلم بگم میگی این دیونه بوده... نماز د ...

فاطمه من میخواستم استغفار امام صادق(ع)و استغفار هفتادبندی امیرالمومنین(ع)رو با هم شروع کنم.بعد تو ک گفتی صلواتم ول نکن، حس کردم ۳ تاشو با هم نمیتونم

میخوام انشالله از ۲۰ ام صلوات رو با استغفار امام صادق(ع)شروع کنم.دوسه روز قبل ماه رمضون استغفار امام صادق(ع)تموم میشه.بعدش استغفار هفتادبندی امیرالممومنین(ع)رو شروع کنم.اون خوبه ب نظرت؟؟؟

چون ب نظرم خیلی عالی میشه استغفار هفتادبندی میفته ماه رمضون😍

ببین فاطمه ایات ۴۵ و ۴۶ سوره اسرا انگار برا وسواس خیلی خوبه میخوای یه چله سوره اسرا بردار ب نیت درم ...

پس حتما سبک تر بشه میخونمشون....

مرسی ازت رفیق قشنگم😘❤️😘❤️😘❤️

فاطمه من میخواستم استغفار امام صادق(ع)و استغفار هفتادبندی امیرالمومنین(ع)رو با هم شروع کنم.بعد تو ک ...

اره صلواتو داشته باش حتی اگ شده روزب پونصدتا...

بنظرم عالیه استغفار امام علی میوفته تو ایام امام علی ان شاالله هرچی هم ک میخای برات مقدر میشع...

الان فقط صلواتات مونده دیگع؟!

چقدر دیگه داری؟!

خوب پیش میری؟!

اره صلواتو داشته باش حتی اگ شده روزب پونصدتا... بنظرم عالیه استغفار امام علی میوفته تو ایام امام عل ...

ارههه عالیییی میشه.خودشم مثلا استغفار امیرالمومنین(ع)رو چون میگن بهتره بعد نماز صبح بخونید،تو ماه رمضون اون موقع ها خیلی انرژی بالاست.برا همون عالی میشه

صلواتم تنبلی کردم کم فرستادم

اما انشالله تا فردا تموم میکنم

از ۲۰ ام صبح جدیدشو شروع کنم

۱۲۲ هزار و ۱۰۰ تا فرستادم تاالان

میدونی کاش بتونم هم صلوات هم استغفار رو با تمرکز کامل بگم تا تاثیرش روم بیشتر بشه

اره صلواتو داشته باش حتی اگ شده روزب پونصدتا... بنظرم عالیه استغفار امام علی میوفته تو ایام امام عل ...

اشتباه گفتم ببخشید

۱۲۱ هزار و ۱۰۰ تا فرستاده بودم صلوات

هزارتا اضافه گفتم😂

ارههه عالیییی میشه.خودشم مثلا استغفار امیرالمومنین(ع)رو چون میگن بهتره بعد نماز صبح بخونید،تو ماه رم ...

میدونی من هرکاری میخام قطعا انجام بدم تویادداشتام مینویسم وتودفترمم تیک میزنم باعث میشه خودمو مجبور کنم مث نماز خوندن مث غذا خوردن توام این راهکار امتحان کن مطمن باش جواب میده

ان شاالله ک لحظه ای ختم صلواتت کامل میشه حاجتت از خدا میگیری و میای برامون میگی...

این غفلت از شیطونه و ما بنده ایم عادیع اما تومیتونی مطمن باش❤️

اشتباه گفتم ببخشید ۱۲۱ هزار و ۱۰۰ تا فرستاده بودم صلوات هزارتا اضافه گفتم😂

هزارتا زیاد نیس نصف روزع میگی گلی😉😉😉😅😅😅منم از ختم خودم فقط۱۲۰۰۰مونده امیدوارم بتونم دوهفته ای تمومش کنم😅😅😅

@معجزه_زندگی_جدید   چیشد کارش؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بذارمن بهت میگم فعلا خبری نیس.ظاهرا اوکی نشده😅

😂

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بذارمن بهت میگم فعلا خبری نیس.ظاهرا اوکی نشده😅

میخام تا پریودیم تموم شده الان برم حموم .نمیتونم تا فردا صب کنم .ک دعا رو شرو کنم ۷ شب رو دوباره..کاش خاببب ببینم...بابا تا سرمو میزارم رو بالشت همش خاب میبینم نامزد کرده...اجیم امشب شب هفتم..ولی ی شبو یادش رف وضو بگیره