2777
2789
افرررین عزیزم هروقت تونستی شروع کن حتمااا😍😍 استغفار عالیهههههه😍😍واقعاا دلو روشن میکنه😍😍

من این روزا خیلی ناامیدم....

میدونی تصورم خیلی شاید ارمانی بود نسبت ب همچی....

ولی بازم ادامه‌میدم...

توام ی نفس گرفتی استارت بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این روزا خیلی ناامیدم.... میدونی تصورم خیلی شاید ارمانی بود نسبت ب همچی.... ولی بازم ادامه‌میدم ...

باش عزیزم

نههه چرا باید ناامید باشی؟؟؟هرچقدرم آرمانی باشه بازم ممکنه اتفاق بیفته. مثلا برا خدا کاری داره؟؟؟چقدرررر آدما بودن که یه شبه یه اتفاقی براشون افتاده ک بعد سال ها باور نمیکنن.میگن خودمونم نفهمیدیم چطور شد

ایه یکی مونده ب اخر سوره یاسین همینو میگه. خدا میفرماید باش پس بی درنگ موجود میشود

ینی اگه خدا همیییین لحظه بخواد و بگه به بندم میدم خواستشو، یک ثانیه ای همه چی حل میشه. یک ثانیه ای زندگیت زیر رو رو میشه و بهترین میشه

ناامیدی از رحمت مهربون ترین و بهترین عالم؟؟؟

اتفاقا بزرگ آرزو کن. یه چیزی جدیدا خوندم نوشته بود: دعایی کن ب بزرگی استجابت کننده اش😍

یا یکی دیگه هم بود اونم عالی بود:

محال ترین را آرزو کن تا خدا بهتر بدرخشد😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
باش عزیزم نههه چرا باید ناامید باشی؟؟؟هرچقدرم آرمانی باشه بازم ممکنه اتفاق بیفته. مثلا برا خدا کاری ...

میدونی الی نمیدونم پریودیم کدباید بشم و نمیشم از پا درم اوردع یااین غم کرمان انقدر بزرگه ک نمیتونم کمر راست کنم...

میخام این زمان بگذره فقط دارم لنگ لنگان ادامه میدم ک رفیق نیم راه نباشم ی جورایی تو وبچها شدین دلیل ادامه دادنم چون هیچوقت نخاستم توی ی جمع من جابزنم...

امیدوارم همینجوری امید میدی نور ب قلبت بباره عزیزم❤️

میدونی الی نمیدونم پریودیم کدباید بشم و نمیشم از پا درم اوردع یااین غم کرمان انقدر بزرگه ک نمیتونم ک ...

عزیزم ببین اگه پریودیت خیلی نامنظمه یه سونوگرافی برو. شاید کیست داری.چون کیستم فک کنم عقب میندازه. شایدم از استرسه.استرس خیلییی تاثیر بدی رو همه چی داره

برا چیزای دیگه هم غصه نخور. بعضی چیزا دست ما نیست.اتفاق افتاده تموم شده. الان با غصه تو چیزی درست میشه؟ب جاش میتونی مثلا براشون صلوات اینا بفرستی

سخته ها ولی لطفا ادامه بده هرررجور میتونی. حداقل ختم هایی ک شروع کردی رو تموم کن. دیگه شروع نکن ک یکم حالت بهتر شه. فک نکن کی تموم میشه،بالاخره تموم میشه دیگه.حالا یکم زودتر یا دیرتر

یکیم برو بیرون. با دوستی چیزی. پیاده روی کن. بگرد. خوش بگذرون. یه باشگاهی چیزی ثبت نام کن یا کلاسی ثبت نام کن روحیت عوض شه. فیلم های باحال ببین. سریال طنز شروع کن. اهنگ گوش کن. برقص. ورزش کن

خیلییییی دعا کن.اگه میتونی شبا بیدار شو وقتی همه خوابن دعا کن با خدا دردودل کن. دورکعت نماز بخون یا اصلا نماز شب بخون😍عالییی میشه تو روحیت

دخترااااااا نماز سیف رو کسی خونده؟ سرچ کردم چقدددد طولانیه...وای دلم میخاد بخونمش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزم ببین اگه پریودیت خیلی نامنظمه یه سونوگرافی برو. شاید کیست داری.چون کیستم فک کنم عقب میندازه. ش ...

دقیقا یکی از دوستام گف باحضرت فاطمه حرف بزن دیشب نماز شب خوندم توعالم دردوخاب بیداری باهاش ی ذره حرف زدم اصلا میدونی چیه نمیدونم روم نمبشه یا دنبال فرصت مناسبم ک باهاشون حرف بزنم ک فکر کنم اشتبا میکنم...

پریودیم خیلی ربط داره ب اصاب و حالم ی بار رفتم سنو و ازمایش کامل گفتم دوستام(دوستم ماماس چ ی دوستم دکتر)گفتن اگ پیگیری نکنی ممکنه حامله نشی گف هیچیت نیس شماهم بااین دوستاتون هرچی گفتم خب درس خوندن گفت بخونن من بیشترخوندم یااونا دیدم میزنه منو دکترهم نشون دادم گفت اوکیه فقط استرس نداشته باش...

ادم اهل بیرون رفتنم یه هفته نیس اومدم خونه ولی الان کلا بیحالم امروزم بلاخره پریودشدم اگ خدا بخاد😅😅😅

فیلم اگ عشق عاشقی ی ذره توش باشه کلا روانی میشم و درکل ذهنم جمع نمیشه...از دیشب تاالان ۱۰ساعت خابیدم ولی انگار نخابیدم...امیدوارم خیلی زود بگذره لامصب این پریودی چیه 

ن چیه براچیه؟!

نمیدونم .یکی تو سایت گف میگن خوبه...الان میرم شرو‌میکنم ببین کسی راجبش نظر داده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دقیقا یکی از دوستام گف باحضرت فاطمه حرف بزن دیشب نماز شب خوندم توعالم دردوخاب بیداری باهاش ی ذره حرف ...

ارههه حضرت فاطمه(س)خیلیییی عالی هستن. شدیداااا مهربونن. ببین یکی تو همین سایت میگفت حضرت فاطمه(س)رو قسم میدم ب تنهایی امیرالمومنین(ع).میگفت هرررروقت قسم دادم حاجت روا شدم. تو هم باهاشون حرف زدنی اینکارو انجام بده.انشالله یه دری باز میشه حاجت روا میشی

خداروشکر پریود شدی. شاید از استرس بوده

فیلمم بذار چندتا ک فقط طنز باشن و خوب باشن بهت معرفی کنم.عشق و عاشقی هم ندارن: سن پطرزبورگ، وروداقایان ممنوع، هزارپا، دایره زنگی، تگزاس ۱ و ۲، بی پولی، جهان با من برقص(این طنز نیست خیلییی حال خوب کنه)، بشین سریال ساختمان پزشکانو از یوتیوب ببین کامل.خیلی باحاله

ارههه حضرت فاطمه(س)خیلیییی عالی هستن. شدیداااا مهربونن. ببین یکی تو همین سایت میگفت حضرت فاطمه(س)رو ...

چن جمله قشنگی تاحالا نشنیده بودم حتما ی ذره بهترشم امتحانش میکنم....

مرسی عزیزمممممممممم حتما نگاشون میکنم بتونم ی ذره سرم بهترمیشه سرمیکنم توگوشی باز خراب میشم دوباره😅😅😅😅

باشه عزیزم❤️❤️

بعضیا گفتن حاجت روا شدن بعضیا گفتن ن... .سوره انعام خیلی زیاده باید دوبار بخونیمش تو نماز