2777
2789
بچها میگفتن امروز کسی شروع کنه ولادت امام حسین تموم میشه ختمش... من دوسع روزه خوب پیش نمیرم امروزم ...

نه ولادت امام حسین(ع)فک کنم ۲۴ امه

باید فردا شروع کنن ک ۲۴ ام تموم شه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عهدجدی چ خوب پس

اره عزیزم حالا البته من میخوام استغفارها رو شروع کنم و ب توصیه تو ختم صلوات رو هم انشالله دوباره بردارم.اولا یکم کمتر میخونم تا کارام سبک بشه.انشالله خدا ازم قبول کنه

فاطمه بیا سوره یاسین و زیارت عاشورا رو تو روتین هرروزمون بذاریم دیگه بعد هدیه کنیم ب هر امامی ک دوست داریم(میتونیم مواقع پریودی چون نماز نمیخونیم اونو نخونیم اما موقعی ک نماز داریم بعد نماز صبح سوره یاسین هدیه ب حضرت زهرا(س)و امام زمان(عج) و هرامامی ک دوست داریم و بعد نماز ظهر زیارت عاشورا هدیه ب امام حسین(ع)و حضرت عباس(ع)و هر امامی ک دوست داریم. مییای؟؟؟؟

اره عزیزم حالا البته من میخوام استغفارها رو شروع کنم و ب توصیه تو ختم صلوات رو هم انشالله دوباره برد ...

اره عزیزم اتفاقا تصمیم زیارت عاشورا و دعاتوسل رو داشتم اما سوره یس گفتم هرچله ی سوره بردارم اما اگ توبخای پایتم...

الان من هردوتاشون دارم عزیزم

اگ یادت باشه یس جز ختم ایمان اکبرآبادی بود ک فرستادم

اره عزیزم حالا البته من میخوام استغفارها رو شروع کنم و ب توصیه تو ختم صلوات رو هم انشالله دوباره برد ...

من میخام اگ خدا کمک کنه صلوات وهمیشگی کنم دودفعه هم ختم استغفارامام صادق برم بعدش شاید استغفرالله رو همیشگی کنم

اره عزیزم اتفاقا تصمیم زیارت عاشورا و دعاتوسل رو داشتم اما سوره یس گفتم هرچله ی سوره بردارم اما اگ ت ...

اره عزیزم

اخه میدونی من میگم ب شکل چله برنداریم.تو خم اگه دوست داشتی نظر منه ها نظرتو بگو

من میگم ب صورت چله برنداریم و اینکه حاجتم نگیم. اصلا برای حاجت نخونیم. برای خشنودی خدا و شادی دل ائمه ای ک بهشون هدیه میکنیم بخونیم.(تو فک کن ب مهربون ترین و بآابروترین ادمای عالم یه هدیه ای بدی. ببین اونا برات چه میکنن. صددرصد جبران میکنن دیگه)😍😍😍

اره عزیزم اخه میدونی من میگم ب شکل چله برنداریم.تو خم اگه دوست داشتی نظر منه ها نظرتو بگو من میگم ...

اره قشنگم موافقم من برداشتم این مدلی من فقط دیدم همینجوری ک‌میگم هرروز نمیخونم اومدم چله ایش کردم😅😅😅😅ولی اگ توباشی قول بدم میخونم همینجوری تومیگی ان شاالله 

اره عزیزم اخه میدونی من میگم ب شکل چله برنداریم.تو خم اگه دوست داشتی نظر منه ها نظرتو بگو من میگم ...

بخونم میام میگم شاید شاید بخاطر کنکور نزدیکاش نتونم همه رو مدیریت کنم ک بهت خبرمیدم

من میخام اگ خدا کمک کنه صلوات وهمیشگی کنم دودفعه هم ختم استغفارامام صادق برم بعدش شاید استغفرالله رو ...

میدونی من انشالله تا ۱۷ ام فک کنم تموم شه صلواتام

نگاه کردم تقویمو ۱۵ تا ۱۷ ام قمر در عقربه

میخوام انشالله بعد اون ۲ دفعه استغفار امام صادق(ع)و ۳ دفعه استغفار امیرالمومنین(ع)رو بردارم.(جمعا ۱۲۰ روز) و اینکه یه ختم صلوات دیگه هم بردارم اما کم کم صلواتاشو بفرستم.برنامم ک سبک شد انشالله بیشترش کنم

انشالله بتونم انجامش بدم

میدونی فاطمه از چندروز دیگه بهترین ماه های عالم مییان(ماه رجب،ماه شعبان،ماه رمضان)ک در های رحمت خداوند ب روی آدما باز میشه و بهترررررین وقت برای استغفار هست

خودمون و بچه ها انشالله بتونیم از این ماه ها استفاده کنیم و انشالله ب لطف خداوند یکم بار گناهانمون سبک شه انشالله😍😍

بخونم میام میگم شاید شاید بخاطر کنکور نزدیکاش نتونم همه رو مدیریت کنم ک بهت خبرمیدم

کلییی جواب اون پیامتو دادم نیومد😅😂

خواستم بگم با هم باشیم ب خاطر همدیگه هم ک شده میخونیم انشالله

فقط سعی کنیم سوره یاسین رو بعد از نماز صبح و زیارت عاشورا رو بعد از نماز ظهر بخونیم(هدیه ب هر ائمه ای دوست داشتیم)هروقتم وقت شد دورکعت نماز ب هرنیتی ک خواستیم بخونیم(خشنودی خدا،شکر،هدیه ب ائمه و...)

میدونی من انشالله تا ۱۷ ام فک کنم تموم شه صلواتام نگاه کردم تقویمو ۱۵ تا ۱۷ ام قمر در عقربه میخوام ...

واقعا استغفار عالیع من خودم میخام التماس کنم برای بخشیده شدن...

من پایه تم چله هام تموم شه همین مدلی ک میگی میخونم...

ب قول توصلواتامم تموم میشه خیلی خوب میشه

واقعا استغفار عالیع من خودم میخام التماس کنم برای بخشیده شدن... من پایه تم چله هام تموم شه همین مدل ...

افرررین عزیزم هروقت تونستی شروع کن حتمااا😍😍

استغفار عالیهههههه😍😍واقعاا دلو روشن میکنه😍😍

ینی میشه من امسال ماه رمضون رو دعا کنم برای رسیدن بهش..ینی میشه تا ماه رمضون اون نامزد نکرده باشه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

کلییی جواب اون پیامتو دادم نیومد😅😂 خواستم بگم با هم باشیم ب خاطر همدیگه هم ک شده میخونیم انشالله ...

باشه من هستم باهات چله هام اخرشه تموم شه ادامه میدم بهت خبر میدم عزیزممم