2777
2789
میدونی من هرموقغ سنگینی شدید دارم خیلی کم میفرستم البته با وعجل الفرجهم خیلی بیشتر طول میکشه برام... ...

خدا کمکت میکنه فاطمه فقط کم نیارررر

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
منم خیلی کم میگم. بیکار تو خونم روزی تقریبا ۱۰۰۰ تا میگم الان دارم ۱۱۶ هزار تا رو تموم میکنم انشال ...

خودتو مجبور میکنی ی مقدار مشخصی بگی هرروز؟!

ان شاالله خیلی خیلی زود تموم میکنی غصه نخور...

استغفار خیلی خوبه من ختم۳۰هزارتایی رو‌تموم کردم ختم امام صادق موندع....

میگما من یه وقتایی ختم استغفارمو میگفتم بعدش صلواتا بیشتر می‌تونستم بفرستم یه وقتاییم ن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا کمکت میکنه فاطمه فقط کم نیارررر

نرسیدم بیام تعریف کنم ی وقتایی تمومم...

الانم فقط میخام ختمای صلواتم تموم شه چله هایی هم‌ک دارم۴تاشون باهم تمووم میشن تموم بشن وتموم😅

البته الان وقت پریودیمه دیونه هم‌هستم اما خب بی ذکر حالم بده.دیگه ماک جز خدا کسی رو نداریم ...

ان شاالله خداهم‌هوامونو ندارع ب کسی هم نیاز نداریم

خودتو مجبور میکنی ی مقدار مشخصی بگی هرروز؟! ان شاالله خیلی خیلی زود تموم میکنی غصه نخور... استغفار ...

بعضی وقتا اره

میدونی تقریبا ۱۱۶ هزار تا گفتم دیگه

انشالله یه هفته مونده تموم شم

چون ۳ تا ختم برداشتم دوست دارم این بار ختم استغفار بردارم.چون فقط یه بار اون موقع ک تو گفتی استغفرالله ربی و اتوب الیه گفتم و واقعااااااا موقع خوندنش حالم خوب میشد.بااینکه مثلا ۷۰ تا میگفتم فقط اما وقتی با توجه میگفتم انگار قلبم روشن میشد

برا همون میخوام انشالله اگه بشه بعد ختم صلوات،استغفار امام صادق(ع)و استغفار امیرالمومنین(ع)رو یه جا بردارم ک گناهام یه ذره کمتر بشن ب لطف خدا

نرسیدم بیام تعریف کنم ی وقتایی تمومم... الانم فقط میخام ختمای صلواتم تموم شه چله هایی هم‌ک دارم۴تاش ...

میفهمم

بعضی وقتا شرایط یا حال ادم خیلی بد میشه

اما بدون روزای خوبت ک بیاد انشالله، اصلا این روزا رو یادت نمییاد انقدرررررررر غرق تو خوشبختی و خوشحالی و شادی هستی😍😍😍😍

بعضی وقتا اره میدونی تقریبا ۱۱۶ هزار تا گفتم دیگه انشالله یه هفته مونده تموم شم چون ۳ تا ختم بردا ...

ی چیزی بگم بنظرم صلواتو اگ شده روزی صدتاهم ادامه بده اخه شنیدم صلوات گناهم میریزه...

استغفرالله هم‌شیرینه...

یادته با چ‌استرسی ختم استغفار امام صادق برداشتم خیلی راحته...

اصلا هرچی نیت کنی راحت گفتع مبشه فقط میدونی برامن اینجوری شده(البته میگن ادما فرق دارن)ک وقتی حالم خوبه و جایی نمیرم خوب‌پبش میرم چندباری فهمیدم برام دعاگرفتن خودمو میترکوندم اصلا پیش نمیرفت باورت نمیشه ها از صب تاشب تسبیح دستم بود انکار دونه ها زیاد میشدن گلوم یاری نمیکرد نمی‌فهمم نمیشد گفت یا حساب نمیشد نمیدونم خیلی سخت لود الان راحت ترم...

بااینکه انگاری حاجت نگرفتم هیچی اما دلم میخاد این روند رو ادامه بدم اخه خیلی خطاکارم خدا بخاطرصلواتا ازم بگذره گذاشتم سبک تر شد ازاول استغفرالله بردارم

میفهمم بعضی وقتا شرایط یا حال ادم خیلی بد میشه اما بدون روزای خوبت ک بیاد انشالله، اصلا این روزا ر ...

اگ اون روز برسه حتما میام میگم ک باهم احساسش کنیم و البته توام باید بیای تعریف کنیا من هنوز یادم نرفته😁😁😁

ی چیزی بگم بنظرم صلواتو اگ شده روزی صدتاهم ادامه بده اخه شنیدم صلوات گناهم میریزه... استغفرالله هم‌ ...

ولی فاطمه یه چیزم بهت بگم

من اون روز فک میکردم

اول اینکه من میگم تلاش کنیم کلا ب دعا اعتقاد نداشته باشیم.میدونم وجود داره.اما بیخود میکنن. زورشون از خدا بیشتره؟؟ادم ب هرچی اعتقاد داشته باشه اون براش پیش مییاد.ما اگه اعتقاد نداشته باشیم بهمون اثر نمیکنه انشالله

البته نماز باطل السحر اینا بخونیم دیگه

یکیم اینکه شاید اصلا دعا نیست‌.چشم زخمه و حسادت و انرژی منفی. والا اونام اثرشون کمتر از دعا نیست

مثلا ادم تو یه محیطی قرار میگیره بعدش مریض میشع یا... بیشتر ب خاطر چشم زخمه

فک میکنن ما خوشبختیم.خودشون بدشانس. نمیدونن والا پاره شیم دیگه

اگ اون روز برسه حتما میام میگم ک باهم احساسش کنیم و البته توام باید بیای تعریف کنیا من هنوز یادم نرف ...

چشمممم حتماااا انشالله😍😍😍😍

حالم خوب نیست😔😔😔

چرا😥

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دیشب بهم گفت ب محض اینکه بره سرکار میخواد بره خواستگاری

وای....منم پیشب ی خابی دیدم.الان بهتون میگم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها دیشب نماز حضرت فاطمه رو خوندم..همینجوری گفتم یه شب واسه حاجتمو اینک تولدشه بخونم...دعای بعدش هم دعای مفاتیح رو خوندم...بعدش اومدم نشستم گفتم چرا اون دعای ک واسه باطل سحر نخوندم دوباره گفتم ن من واسه باطل سحر نخوندم ایندفعه همینجوری خوندمش....تا اینک صب ی خوابی دیدم......خواب دیدم با عشقم تو ماشین نشستم ..انگار ی زن عقب بود انگار مامانش بود...ی گربه بغلش بود . هی گربه میخواست بیاد جلو من میگفتم ن من میترسم نیاد..همش حواسم بود گربه نیاد جلو...تا ی دفعه عشقم گف این چیه سر شونم..همینجور ک داشت رانندگی میکرد گربه نشسته بود رو شونش... حالا تعبیرش رو زدم😓

بچه ها دیشب نماز حضرت فاطمه رو خوندم..همینجوری گفتم یه شب واسه حاجتمو اینک تولدشه بخونم...دعای بعدش ...

خیلی تعبیر داشت اینم یکیش

اگر در خواب دیدید که یک گربه را بغل کرده اید و به سینه خود فشارش می دادید، تعبیرش یک زن بد کردار و حیله گر است که قصد دارد شما را فریب دهد. اگر این گربه بر دوش شما بود، یک زن حیله گر شما را تحت امر و سلطه خود خواهد گرفت