2777
2789
سلام عزیزممم اره خداروشکررر مشغولم دیگه فاطمه میگم کلا تو دوران پریودی نباید ختم شروع کرد؟یا اشکال ...

اشکال نداره قشنگم اما اکثرا میگن بهتره شروع نشه اما اگر کسی عجله داشت عب نداره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله ان شاالله میخونی... تا پریود نشدی شروع نمیکنی چرا گلی؟! چقدر صلوات داری؟!

ارههه انشالله عزیزم

اخه فردا پریود میشم دیگه.قبلشم شروع نمیکردم چون اون موقع ک تصمیم گرفتم بخونم،حساب کردم قبل تموم شدن ۱۴ روز پریودم شروع میشد. نمازم ک میدونی باید ۱۴ روز حتما پشت سر هم باشه

از صلواتا هم کم مونده تقریبا. بذار حساب کنم بهت خبر میدم دیگه.تا خبر بدم یکمم جلو میفتم😁

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ارههه انشالله عزیزم اخه فردا پریود میشم دیگه.قبلشم شروع نمیکردم چون اون موقع ک تصمیم گرفتم بخونم،حس ...

اهااااا فکرکردم یه ختم دیگه ب جز این نماز میخای شروع کنی...

خیلی زود شروع می‌کنی نگران نباش قشنگم...

منم از ختم خودم17000تافقط مونده ختم گروهیم شکرخداباگروه‌پیش میرم..

براختم‌خودم ک میخاستم تند پبش بره دیگه و عجل الفرجهم فاکتور گرفتم خیلی کم میگفتم

اهااااا فکرکردم یه ختم دیگه ب جز این نماز میخای شروع کنی... خیلی زود شروع می‌کنی نگران نباش قشنگم.. ...

نهههه میدونی چرا گفتم اونو. چون فک کردم ممکنه ختم صلواتم موقع پریودیم تموم شه.بعد میخواستم بلافاصله بعد تموم شدن اون ختم جدید شروع کنم برا همون پرسیدم.البته نمیدونم چرا خیلیییی کند شدم تو صلوات فرستادن. خیلی کم میفرستم

قربونتتت برم😍😍

خداروشکرررر ولی فاطمه میگم و عجل فرجهم رو هم بگو. یادت باشه نازنین گفت اونم بگید بهتره.چون صلواتای ما تقدیم ب امام زمان(عج)میشه و خیلی خوبه ک ظهور سریع ترشونم از خدا بخوایم😍

خب دیر تموم کنی ک مشکلی نیست.امتحان نیست ک بگیم حتمااا باید تا یه تایمی برسونیم. فوقش دوهفته دیرتر تموم میشه دیگه.عوضش کامل تر فرستادی😍

قربونتتت برم خیلیییی زحمت کشیدی هاااا. مرسی فرستادددی انشالله بااین ختم تمااااام مشکلاتت حل میشه❤❤❤ ...

خواهش میکنم المیرا جوونم❤😙 کاری نکردم ک فداتشم انشالله همه حاجت روا شن مخصوصا شما دوستای خووبم❤😍🌹

خواهش میکنم المیرا جوونم❤😙 کاری نکردم ک فداتشم انشالله همه حاجت روا شن مخصوصا شما دوستای خووبم❤😍🌹

❤😚😙😘😗😍عزیزززززدلممممم

نهههه میدونی چرا گفتم اونو. چون فک کردم ممکنه ختم صلواتم موقع پریودیم تموم شه.بعد میخواستم بلافاصله ...

میدونی من هرموقغ سنگینی شدید دارم خیلی کم میفرستم البته با وعجل الفرجهم خیلی بیشتر طول میکشه برام...

منم این دوسه روز انقدر درگیر بودمو کارداشتم ک اصلا نرسیدم از گروهم چندتایی عقبم ختم خودم ک۵۰۰۰تایی باز عقب افتادم...

توچقدر دیگع تمومی

نمیدونم چرا دلم میخاد زود تموم شه ببینم نتیجه رو‌میگم شاید قراره تموم‌شد خدا برام درست کنه...

خسته شدم ازاین دلتنگی بااین حجم خستگی جسمی روحی دیونه میشم کم‌میارم...

میدونی من هرموقغ سنگینی شدید دارم خیلی کم میفرستم البته با وعجل الفرجهم خیلی بیشتر طول میکشه برام... ...

منم خیلی کم میگم. بیکار تو خونم روزی تقریبا ۱۰۰۰ تا میگم

الان دارم ۱۱۶ هزار تا رو تموم میکنم

انشالله یه هفته ای بتونم تموم کنم میخوام این بار استغفار بگم(استغفار امام صادق(ع)و استغفار امیرالمومنین(ع)

نمیدونم ب خاطر چیه اما اصلا نمیتونم صلوات بفرستم چندروزه. انگار سریع خسته میشم،نمیچرخه تو دهنم و...

انشالله فقط گشایش باشه برا همه