2777
2789
کجاااااااا؟؟؟ برام بگو چطورع حالت؟؟؟

ینی دیدی ی چیزی میشه ادم تازه میفهمه چی ب سرش اومده.تازه میفهمم چی ب سرم اومده.تازه فهمیدم چقد دلم برا اون دوران تنگ شده.تازه فهمیدم چقد دوسش دارمممم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

باشه حتما بهم بگو... روزی چندتا میگی؟؟؟ اگ چیزی برنداشتی بایدراحت۳۰۰۰بفرستبا من تموم کردم دارم صل ...

بابا فاطمه نتونستم

۷۰۰ تا فرستادم

اصلا معلوم نیس دارم چیکار میکنم

فقط سوره تکویر دارم

ینی واقعااااا حرصم دراومده

امروز گفتم از لحظه بیداریم بفرستم اونم کلا تو طول روز ۷۰۰ تا فرستادمممم

نمیدونم چرا اینجوری میشه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی پیش میاد؟! ببین من وقتایی ظرف میشورمم صلوات میفرستم میشمرم ازهمه وقتات استفاده کن و اینم بگم من ...

چیزای چرت

ینی چرت و پرت ترین چیزا

یا زیاد بیرون میرم

یا یهو دیدی ۳ ساعته تو اینستام

یا فیلم یا اهنگ یا....

اصلا نگم

نمیفهمم چطور شب میشه

نمیدونم چی میشه بعضی وقتا خیلی کم میتونم بفرستم

اصلا خودمم باورم نمیشه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
میدونی ک ما تو محیط کوچیکی هستیم..خونشون نزدیکمون ولی چندماه ندیدمش..امروز با ماشین رفتم ی جایی..حسا ...

توباورمیکنی حرفاشو؟؟

من ک اصلا باورنمیکنم خوب باشه اون مطمنه یاخودتی باخاهرت بهت میگه براهمینه اینجوری میگه...

عشق شاید کمرنگ بشه نابود نمیشه

الان خوبه حالت؟؟

ینی دیدی ی چیزی میشه ادم تازه میفهمه چی ب سرش اومده.تازه میفهمم چی ب سرم اومده.تازه فهمیدم چقد دلم ب ...

ارهههههه همه حرفاتو میفهمم

هرچی دلت تلاش کرده برا سازش ی لحظه ای خراب میشه...

اما تودختر قپی ای هستی مطمن باش این دیدار حکمتی داشته ان شاالله ک خیلی زود همچی باب دلت حل میشه غصه نخورفقط توکل کن

بابا فاطمه نتونستم ۷۰۰ تا فرستادم اصلا معلوم نیس دارم چیکار میکنم فقط سوره تکویر دارم ینی واقعاا ...

ببین تویادداشتات بنویس منفی۳۰۰یعنی توباید اینو صفرکنی بعد تندتندبفرستی تابرسی هرروز ی مقدار بیشترش کن تابرسی ب اونی میخای...

شایدباورت نشع من ی ختمم منفی۱۷۰۰۰چون اگ اینجوری نکنم ب خودم فشارنمیارم...

امروز ختم گروهی ک۸۰۰عقب بودم صفرکردم امروزمم گفتم ختم قبلی هم ی خورده از قدیم گفتم و۵۰۰تای امروزمو...

احتمالا واقعااین ختم هوشمنده من چون خیلی غرزدم سرخدا ک ختم اول دومم تموم شده و این ختم سومم زود تموم میشه اتفاقایی افتاد ک نشه تموم شه طلبکارنشم منم ب این فکرمیکنم وگرنه اگ مثل قبل میتونستم بگم الان ختم سومم تموم شده بود

چیزای چرت ینی چرت و پرت ترین چیزا یا زیاد بیرون میرم یا یهو دیدی ۳ ساعته تو اینستام یا فیلم یا ا ...

وقتی فیلم میبینی یا بازی میکنی و کلیپ میبینی نمیتونی ذکربگی؟؟

من فقط وقتی مینویسم نمیتونم بگم براهمینه شایدمیتونم روزانمو بگم وگرنه بخام مخصوص بگم ک ۵۰۰تاهم نمیتونم 

توباورمیکنی حرفاشو؟؟ من ک اصلا باورنمیکنم خوب باشه اون مطمنه یاخودتی باخاهرت بهت میگه براهمینه اینج ...

خوبم‌...اصلا پارد خونه شدم خاهرم فهمید انقد خود ب خود میخندیدم... ن اگ بدونه منم درجا بلاک میکنه ....پیام نوشتن منو میدونه .واس همین مث خودم براش پیام نمی‌نوشتم......حالا میگم آلان میگ این ک هیچیش نی خوبه حالش...چون هی تو پیام مفتمش خالش بده فقط تو اتاق بیرون نمیره😂

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ارهههههه همه حرفاتو میفهمم هرچی دلت تلاش کرده برا سازش ی لحظه ای خراب میشه... اما تودختر قپی ای هس ...

مممنونم عزیزم....خیلی استرس میکشم این. روزا...امروز رفتم شهدای گمنام دعاتون کردم

خوبم‌...اصلا پارد خونه شدم خاهرم فهمید انقد خود ب خود میخندیدم... ن اگ بدونه منم درجا بلاک میکنه ... ...

واااااای توام مثل منی تواین موقعیتا فقط الکی الکی میخندی....

نه خوب شد ک دیدی اخع گفتی ی بار ک لاغر شدی و اینا....

من مطمنم این دیدن ی خیریتی داشته وفقط خدا خودش میدونه...یس و یستشیر امتحان کن بعد نماز صبح اخه من خابی دیدم

مممنونم عزیزم....خیلی استرس میکشم این. روزا...امروز رفتم شهدای گمنام دعاتون کردم

عزیزمممممممممم حاجت روا باشی ان شاالله...

درکت میکنم خیلی قشنگ حرفاتو میفهمم امیدوارم خیلی زود اتفاق بیوفته اون چیزی ک دوس داری...

دیشب خاب دیدم توحسینه محلمون بودم  بعد ی اشنایی گفت بهم گفتن بهت بگم حاجت صورتیتو ب برکت یس و یستشیر میگیری...

بعدجالبه توخاب میگفتم نگا کد دادن ک طرف نفمه حاجت صورتیم همون حاجت عشقیمه 

یس و یستشیر همون راهکاریع ک بهتون گفتم ایمان اکبرآبادی بهم گفته انجام بدم بعد از نماز ضبح 

دیشب خاب دیدم توحسینه محلمون بودم  بعد ی اشنایی گفت بهم گفتن بهت بگم حاجت صورتیتو ب برکت یس و ی ...

ان شاالله حاجت میگیری🤩

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.