2777
2789
برا خودت مشخص کن اقامن باید روزی سه هزارتا بفرستم هرروزی نفرستم باید روز بعدش حتما جبران کنم اینجوری ...

خیلییی خوبه اونطور

بذار امروزم بفرستم دقیق بهت بگم چقدر مونده

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
برا خودت مشخص کن اقامن باید روزی سه هزارتا بفرستم هرروزی نفرستم باید روز بعدش حتما جبران کنم اینجوری ...

ببین از روزی ک چله هام تموم شد ب خودم گفتم روزی ۴ هزارتا صلوات میفرستم زودتر تموم شه

الان ۱۰۰۰ تا ب زور میفرستم. حالا یکم کمتر یا بیشتر

هی یه چیزی پیش مییاد نمیتونم زیاد بفرستم.برا همون حرصم دراومده دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین از روزی ک چله هام تموم شد ب خودم گفتم روزی ۴ هزارتا صلوات میفرستم زودتر تموم شه الان ۱۰۰۰ تا ب ...

منم جدیدا اینطوری شدم، قبلا روزی 2هزارتا 4هزارتا رو راحت می‌فرستادم، الان چند ساعت تسبح دستمه همش هزارتا میشه

من صلواتام رو با صلوات شمار میفرستم...بنظرم خیلی زودتر تموم میشه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منم جدیدا اینطوری شدم، قبلا روزی 2هزارتا 4هزارتا رو راحت می‌فرستادم، الان چند ساعت تسبح دستمه همش هز ...

نمیدونم دیگه جریان چیه اما شاید همون حرف نازنینه ک میگفت این نذر هوشمنده. شاید ب خاطر هوشمندیشه

یکم پیش عشقمو دیدم در حد چند ثانیه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خیلییی خوبه اونطور بذار امروزم بفرستم دقیق بهت بگم چقدر مونده

باشه حتما بهم بگو...

روزی چندتا میگی؟؟؟

اگ چیزی برنداشتی بایدراحت۳۰۰۰بفرستبا

من تموم کردم دارم صلواتا عقب موندمو میفرستم

ببین از روزی ک چله هام تموم شد ب خودم گفتم روزی ۴ هزارتا صلوات میفرستم زودتر تموم شه الان ۱۰۰۰ تا ب ...

چی پیش میاد؟!

ببین من وقتایی ظرف میشورمم صلوات میفرستم میشمرم ازهمه وقتات استفاده کن و اینم بگم من هرروزی صبح زود بلندمیشم راحت همه رو تموم میکنم امان ازوقتی  صبح پانشم

حواست بوده چک کردی پرش نخوره؟!

اره 

کجاااااااا؟؟؟ برام بگو چطورع حالت؟؟؟

میدونی ک ما تو محیط کوچیکی هستیم..خونشون نزدیکمون ولی چندماه ندیدمش..امروز با ماشین رفتم ی جایی..حساس بود اونموقع ک نشینم پشت ماشین..شک‌کردم ماشین اونه از جفتش رد شدم.مامانمم بام بود.نگا نکردم ببینم خودش یا ن...بعد ی جا موندیم پیاده شدم ..دیگ رفتیم اونور...دیدم ماشینش اومد ع سر جاده رف...رف جلوتر دوباره برگشت..ی لحظه نگا کردم.سرشو‌گذاشت تو گوشی ولی مطمئنم چون میدونست منم میخاست مطمئن شه اومد رد شد... الکی تابلو کاری نداشت..مث اوننوقع هاش ک میومد جایی ک بودم رد میشد تا ببینیم.....ولی خب من اینهمه از طرف خاهرم م باش حرف میزدم میگفتمش حالم بده و اینا😥الان میگ اینک هیچیش نی