2777
2789

وظایف چاکرا چیست

چاکراهای بدن دائماً در حال دوران و چرخش هستند و انرژی‌های مثبت و منفی را به بدن وارد و از آن خارج می‌کنند. بسته به فعالیت‌های فکری و جسمی خود انسان مشخص می‌شود چه انرژی باید وارد و کدام باید خارج شود. چاکراها به خودی خود پاک و نورانی هستند. هدف چاکراهای اصلی ایجاد یکپارچگی و سلامتی کامل و احساسات مفید و شاد است.

چاکرا‌های اصلی اعضای اصلی و حیاتی بدن انسان را کنترل می‌کنند و به اندام‌ها انرژی می‌دهند. اگر این چاکراهای بدن به خوبی کار نکنند اعضای حیاتی بدن انسان ضعیف و بیمار می‌شوند، چرا که انرژی حیاتی کافی را در اختیار ندارند.

چاکرا‌های فرعی بسیار کوچک می‌باشند، اندام‌های کم اهمیت بدن را کنترل می‌کنند و به آن‌ انرژی می‌دهند. چاکرا‌های فرعی بدن در داخل کالبد جسمانی نفوذ کرده و در اطراف آن نیز حرکت می‌کنند.

اگر مجرای این چاکراهای بدن بسته شود و یا از تعادل و توازن خارج شوند، مشکلات جسمانی و ذهنی برای انسان به وجود می‌آید. دلایل بسیاری برای بسته شدن مجرای چاکراها وجود دارد که موارد زیر را شامل می‌شود.

سرکوب کردن احساسات

شوک عصبی

ناراحتی و لطمه روحی

خودخوری

خشم و عصبانیت

غم و غصه

رنجش

حسادت

از جمله مسئولیت‌هایی که بر عهده چاکراهای بدن می‌باشد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

فعالیت غدد درون ریز

انرژی‌های هاله تندرستی بدن

انرژی‌های هاله بیرونی بدن

تمرکز

آسایش روان

استعدادهای درونی

گوارش

جذب انرژی‌های مفید

دفع انرژی‌های مضر

توزیع متعادل انرژی‌های حیاتی در بدن (پرانا)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اهااااا چه خووووب مرسی فرستادی عزیزم😍😍😍

عزیز دلمم مث اینکه تفاوت داره باهم پاکسازی و باز کردن چاکرا بخونش...

تفاوت پاکسازی چاکرا با باز کردن چاکرا چیست؟
منظور از پاک‌سازی چاکراهای بدن مجموعه روش و تکنیک هاییست که برای خروج انرژی‌های منفی و آلوده، از بین بردن انسداد و بلوک های انرژی و در نهایت باز شدن چاکرا و ایجاد جریان انرژی تازه به داخل بدن می‌باشد.

باز کردن چاکرا از مراحل زیرمجموعه پاک‌سازی می‌باشد. اما لزوما در طی روند پاک‌ سازی چاکرا صورت نمی گیرد. بدین منظور که ممکن است چاکرای فرد باز باشد ولی بلوک های انرژی و قفل های انرژی رفع نشده باشند. در این صورت خطر جذب هرگونه انرژی مضر و آلوده برای فرد وجود دارد.

در این حالت فرد نمی‌تواند برای دریافت انرژی تمایزی بین انرژی مفید و مضر قائل شود و تماماً نوع انرژی دریافتی به شرایط و محیطی که داخل آن قرار گرفته بستگی دارد. یعنی اگر در محیطی عرفانی، معنوی و شاد قرار بگیرد انرژی‌های مثبت وارد می‌شوند. اما اگر در محیطی آلوده و سرشار از خشم، حسادت و نفرت قرار بگیرد انرژی‌های همان محیط را به طور کامل جذب می‌کند.

یکی از روش‌های درمانی موقت برای همچین شرایطی، تمارین ایجاد هاله دفاعی و محافظتی در اطراف خود فرد است تا اجازه ندهد کوچک‌ترین انرژی منفی به راحتی به هاله انرژی اصلی او وارد شوند. فرد می‌تواند از مراقبه‌های مخصوص و مدیتیشن‌های حفاظتی ویژه استفاده کند و با تمرکز و پشتکار به ایجاد این لایه محافظتی تلاش کند.

متأسفانه بسیاری از افراد با کسب کوچک‌ترین دانشی در این زمینه، سعی بر انجام این تمارین، باز کردن و پاک‌سازی چاکرای خود دارند. باید بگوییم که ممکن است در حد خواندن یک مقاله برای شما کار آسان و راحتی به نظر برسد، اما باید بدانید که به هیچ وجه این‌طور نیست. باز کردن و پاک‌سازی چاکرا روشی سنتی و دیرینه است که طی سالیان سال مراقبه‌های سخت، روزه داری و خودداری به دست می‌آید. همچنین باید توسط افرادی کاملاً مسلط و خبره با پشتوانه سابقه در این زمینه آموزش ببینید و راهنمایی شوید. بسیاری از افراد سودجو با برگزاری جلسات متعدد بدون داشتن مهارت و تجربه کافی سعی در فریب شما دارند.

تلاش برای باز کردن و پاک‌سازی چاکرا اگر به خطا باشد ممکن است منجر به آسیب‌های ذهنی و روانی شدید گردد و زندگی شما تیره و تار شود. همان‌طور که می‌دانید جهان در کنار زیبایی و آرامش مملو از انرژی‌های تاریک، خشن و غمگین است. هرگونه اشتباه در مراقبه و روش‌های متعدد باز کردن چاکرا به جذب این انرژی‌ها می‌انجامد. تصور کنید که وارد هر محیطی که می‌شوید تمام بدی‌ها و زشتی‌های محیط را مانند یک اسفنج جذب کنید!

پیشنهاد ما به شما این است سعی داشته باشید تا در مراحل ابتدایی و بی ضرر فعالیت کنید و ذهن و جسم خود را با مدیتیشن‌های اولیه مانند یوگا و رعایت سبک و شیوه صحیح تفکر، کنترل احساسات، تغذیه و فعالیت‌های ورزشی سالم پاک نگه دارید.

ن اونجا ک باید حاجت مینوشنی دیگه همه رو نوشتم گفتم غم از دل بچها اینجا برع والبته هرکی یادم بود نوشت ...

مغسی مهربون

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
اقا پیداش کردم 🤣🤣🤣 اخرم نتونستم گفتی نمیشع ولی من اسم همه رو نوشتم🥹🥹🥹 ینی دلم خاست بگم هرچی ...

مهربونم دست گلت درد نکنه .ان شاالله خیلی زودبه حاجات دلت برسی عزیزترینم