2777
2789
هر دوتاش ک گفتی ی معنی میده چاکرا آلوده باعث بسته شدنش میشه ک باید پاکسازی شه تاثیرشم بهبود روند زند ...

اهااااا چه خووووب

مرسی فرستادی عزیزم😍😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا پیداش کردم 🤣🤣🤣 اخرم نتونستم گفتی نمیشع ولی من اسم همه رو نوشتم🥹🥹🥹 ینی دلم خاست بگم هرچی ...

یعنی اسم مارو دادی؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
ارههه صبح تو هم بخیر خوشگل البته الان دیگه داره ظهر میشه ظهرتم بخیر❤😍

اقا شبت بخیررباشه😅😅😅

اون توسل ب حضرت زهرا گذاشتی امشب مازاد ب بقیه انجام دادم ب جز صلواتاک دارم میفرستم‌تمومه توچ کردی؟؟

عزیزم اینه چله چاکراها انشالله پاکسازی شع مشکلات همه با توکل بخدا و به برکت چله سوره ها❤

چند سوال بسی مهم

اول از کجا بفهمیم کدوم چاکرامون بسته هست؟

دوم اینکه منبع این مطلب کجاست؟

سوم اینکه این چاکراه ها هرکدوم توکدوم نقطه بدنه

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
قربونت برم عزیزدلم.... الان چطوری خوبی؟؟

خوبم خیلی امروز عزیزم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الحمدلله توفیق شد رفتم روضه حضرت مادر بین حدیث کسا شماها رو هم یاد کردم

ممنون عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چند سوال بسی مهم اول از کجا بفهمیم کدوم چاکرامون بسته هست؟ دوم اینکه منبع این مطلب کجاست؟ سوم این ...

ببین عزیزم من اطلاعاتم زیاد نیس راجع ب این موضوع گفتمم تو پیج لیدی انرژی خوندم راجبش و اینکه گفته بود برای پاکسازی این سوره ها رو چله بگیرین دیگه اینکه منبعش کجاس رو خودت زحمت بکش گلم😂

ولی الان کپی پیست میکنم برات چیزایی رو تا اشنا شی با چاکرا..

به زبان سانسکریت چاکرا به معنای چرخ می‌باشد و به مراکز انرژی بدن چاکرا می‌گویند. گفته می‌شود که انرژی حیات و پراناها در اطراف کالبد فیزیکی هر نوع موجود زنده وجود دارد که از طریق چاکرا فعال ( چاکراهای انرژی ) می‌تواند به بدن وارد شود.
چاکرا های بدن در مرکز نصف النهار انرژی بدن (خطوط ستون فقرات) قرار دارند و مدارم از طریق مجراهایی باریک که به آنها نادی می‌گویند در سرتاسر بدن در حال چرخش بوده و جریان دارند.
گفته می‌شود که حدود هفتاد و دو هزار نادی در بدن انسان وجود دارد و چاکراهای دوار روی آنها قرار گرفته و جریان می‌یابند. بدن انسان انرژی‌های مثبت و منفی را شامل می‌شود بدین گونه که انرژی‌های منفی در سمت چپ و انرژی‌های مثبت در سمت راست بدن قرار دارند. این انرژی‌ها به طور جداگانه بر روی چرخش و مسیر چاکرا تأثیر گذارند.
به طور کلی چاکرا به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می‌شوند. چاکرا فرعی بیش از هفت هزار نوع در بدن هستند. اما چاکرا اصلی تنها 7 نوع می‌باشند که در ادامه در رابطه با 7 چاکرا اصلی صحبت می‌کنیم.
وقتی چاکرا به درستی در بدن حرکت کند و در مسیر صحیح جریان قرار گیرد، فرد از لحاظ جسمی سالم و از لحاظ روحی آرام و خوشحال خواهد بود و به راحتی می‌تواند ذهن و جسم خود را هماهنگ کند.
چاکرا در معنای اصلی سانسکریت آن، به معنی چرخ می‌باشد. چاکراها طبق آیین هندوئیسم، مراکز انرژی در بدن هستند. چاکراها در حقیقت منابع انرژی بدن یا به عبارتی دیگر، جریان‌های انرژی برای حیات می‌باشند. باید بدانید که چاکرا تنها مختص به انسان‌ها نیست و در هر موجود زنده‌ای وجود دارد.

در صورتی که جزو افرادی هستید که پیرو مباحث انرژی درمانی و مباحث علمی عرفانی شرق باشید، اسم چاکرا به گوش شما خورده است. ولی سؤال اصلی این جا است که این چاکرا چیست و به چه دردمان می‌خورد. در صورتی که تمایل دارید در مورد چاکراهای بدن و کاربرد آن‌ها اطلاعاتی موثق به دست آورید، این مقاله از مجموعه مقالات بلاگ لنداسپا به درد شما می‌خورد. در این مقاله قصد داریم در زمینه چاکرا ها و انواع آن و نیز کاربردی که دارند صحبت کنیم و نکات ویژه در این خصوص را نیز بررسی کنیم.

چاکرا چیست و چه کاربردی دارد ؟
به زبان سانسکریت چاکرا به معنای چرخ می‌باشد و به مراکز انرژی بدن چاکرا می‌گویند. گفته می‌شود که انرژی حیات و پراناها در اطراف کالبد فیزیکی هر نوع موجود زنده وجود دارد که از طریق چاکرا فعال ( چاکراهای انرژی ) می‌تواند به بدن وارد شود.

چاکرا های بدن در مرکز نصف النهار انرژی بدن (خطوط ستون فقرات) قرار دارند و مدارم از طریق مجراهایی باریک که به آنها نادی می‌گویند در سرتاسر بدن در حال چرخش بوده و جریان دارند.

گفته می‌شود که حدود هفتاد و دو هزار نادی در بدن انسان وجود دارد و چاکراهای دوار روی آنها قرار گرفته و جریان می‌یابند. بدن انسان انرژی‌های مثبت و منفی را شامل می‌شود بدین گونه که انرژی‌های منفی در سمت چپ و انرژی‌های مثبت در سمت راست بدن قرار دارند. این انرژی‌ها به طور جداگانه بر روی چرخش و مسیر چاکرا تأثیر گذارند.
به طور کلی چاکرا به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می‌شوند. چاکرا فرعی بیش از هفت هزار نوع در بدن هستند. اما چاکرا اصلی تنها 7 نوع می‌باشند که در ادامه در رابطه با 7 چاکرا اصلی صحبت می‌کنیم.
وقتی چاکرا به درستی در بدن حرکت کند و در مسیر صحیح جریان قرار گیرد، فرد از لحاظ جسمی سالم و از لحاظ روحی آرام و خوشحال خواهد بود و به راحتی می‌تواند ذهن و جسم خود را هماهنگ کند.
انواع چاکرا چیست
همان‌طور که در بالا اشاره کوچکی کردیم، به طور کل دو دسته چاکرا اصلی و چاکرا فرعی وجود دارد. چاکرا فرعی اندازه‌ای به قطر 1 تا 2 اینچ دارند و از طریق سیستم عصبی و غدد درون ریز بر کالبد تأثیر می‌گذارند.
چاکرای اصلی به قطر 3 تا 4 اینچ می‌باشند و نیروگاه اصلی انرژی جسم و روح انسان در بدن او محسوب می‌گردند.
معرفی هفت چاکرا
7 چاکرای اصلی بدن به انواع زیر شناخته می‌شوند:

چاکرای اول یا چاکرا ریشه: این چاکرا به رنگ قرمز می‌باشد و در قسمت پایین ستون فقرات بدن قرار دارد. در مقاله «چاکرای ریشه» به طور کامل به شرح این موضوع پرداخته‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم مطالعه نمایید.
چاکرای دوم یا چاکرا خاجی: این چاکرا نارنجی رنگ است و در پشت بدن و تقریباً پنج سانتیمتری زیر ناف قرار دارد.
چاکرا سوم یا چاکرا خورشیدی: این چاکرا به رنگ زرد می‌باشد و در ناحیه چهار انگشت بالاتر از ناف قرار دارد و به آن گوهر ناف نیز می‌گویند.
چاکرا چهارم یا چاکرا قلب: به رنگ سبز می‌باشد و در مرکز ناحیه سینه و در امتداد قلب قرار دارد.
چاکرا پنجم یا چاکرا گلو: به رنگ آبی بوده و در سطح گلو قرار دارد.
چاکرا ششم یا چاکرا چشم سوم: به رنگ نیلی می‌باشد و در ناحیه پیشانی و بین دو ابرو قرار دارد
چاکرا هفتم یا چاکرا فرق سر: به رنگ بنفش می‌باشد و در بالاترین قسمت سر قرار گرفته