2777
2789
عنوان

سزارین

28 بازدید | 9 پست

من  امروز یه ماهه زایمان کردم خواهر شوهرم خصوصا یکیش دعوا راه انداختن  روز سوم زایمانم. با مامان دعواش شد هر چی از دهنش درومد به مامانم گفتش . به مامان گفت سگ و پدر سگ. بیچاره مامانم به خاطر من و بچم تا امروز خونه ما مونده . فردا میرم خونه مامانم تا چهل بمونم . بعدش تا دو ماهگی یه هفته مامانم بیاد خونه ما و یه هفته من بزم خونه مامانم . کم سن نیستم ولی بچه اولمه استرس دارم دعوا باعث شد نتونم شیر خودمو بدم و بچم شیر خشکی شد.شوهرم هم شدید ا پشت خانوادشه. هر چقدر هم من میگم میگه مامان تو هم کم مقصر نیست . در صورتیکه مامانم بیچاره این چند روز از کار و زندگیش افتاده بخاطر من. بچم رفلاکس‌و کولیک داره می‌ ترسم تنها بمونم مامانم بره بچه گربه اینا بکنه شوهرم بگه عرضه نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوم شوهر همینن.

این بلا سر منم اومد.عزیزم نترس میتونی بچتو تنها نگه داری.

کولیک و رفلاکسم عادیه همه بچه ها دارن.

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

سلام. تو تاپیک. پروستات کامنت گذاشتم توروخدا جواب بده 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️