2789
چقدر عجیب... پس خوب شد غیر فعال شد

اگه آماده نباشی و به خودت مسلط نباشی و نتونی کنترلش کنی بهتره که فعال نشه،چون بعضی وقتا اگه به یه چیز بد یا خوب فکر میکردم اتفاق می افتاد

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
اگه آماده نباشی و به خودت مسلط نباشی و نتونی کنترلش کنی بهتره که فعال نشه،چون بعضی وقتا اگه به یه چی ...

من قبلا میخواستم از سایت "جادوگر شرقی" چاکرا هامو فعال کنم و کارایی مثل حرکات اجسام از راه دور را انجام بدم

اونموقع بچه بودم ولی الان میفهمم که چقدر خوب شد که فعال نشد 😑

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من قبلا میخواستم از سایت "جادوگر شرقی" چاکرا هامو فعال کنم و کارایی مثل حرکات اجسام از راه دور را ان ...

بعدش فکر نکنید تا یه تمرین انجام بدید به این راحتی فعال میشه و کارهایی مثل حرکت دادن اجسام گرچه غیر ممکن نیست ولی حتی اگه موفق هم بشید چیزی جز اتلاف انرژی نیست، هدر دادن انرژی که میتونه شما را دگرگون کنه برای انجام یه کار بی فایده عاقلانه نیست

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
بعدش فکر نکنید تا یه تمرین انجام بدید به این راحتی فعال میشه و کارهایی مثل حرکت دادن اجسام گرچه غیر ...

حرفتون درسته 🙏🙏

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️