2789

فعال بهتره نکنی...

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استاتر نمیتونم تاپیک بزنم شرمنده 

بچه ها یکی فحش ناموسی تو تاپیکم داده لینکشو میزارم نی نی یار تگ کنید برا من تگ نمیشهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/12397943/چرا-بهم-دادیش-که-بعد-ازم-بگیریش?postId=316883649

چاکرا ها به خصوص چاکرا حس ششم ، چیزایی نیستن که بشه همینجوری فعالش کرد باید متعادل فعال بشن وگرنه خیلی خطرناک میشن ، بدون آموزش یکم ریسک داره...

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

تا حالا وقتشا نداشتم و نتونستم ادامه بدم ولی تمرین تراتاک( خیره شدن) مخصوصا روی شمع موثره ولی اگه آماده نباشی تبعات زیادی داره،من قبلا بدون هیچ تمرینی چشم سومم فعال بود و خیلی چیزا میدیدم

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
تا حالا وقتشا نداشتم و نتونستم ادامه بدم ولی تمرین تراتاک( خیره شدن) مخصوصا روی شمع موثره ولی اگه آم ...

میشه بپرسم چیا؟

بعضی آدما میگن چشم بسته هم میشه جهانو دید 😶😑😶

پس لطفااا این سوالمو تا جایی که میتونی حواب بده لطفااا  ماه تولدم؟ اونی که تو فکرشم دوسم داره ...

من خودم زمستون حس کردم...

درسته؟ بعضی وقتا حسم کار میکنه

میشه بپرسم چیا؟ بعضی آدما میگن چشم بسته هم میشه جهانو دید 😶😑😶

هاله های نورانی تقریبا اندازه یه توپ،نورهای ریز ثابت،سایه های بدون بعد و با شکلی نامعلوم که حرکت میکردن و...

اون زمان بچه بودم همه چیزا یادم نمیاد ولی توی خواب و بیداری و در حالی که چشمام بسته بود اطرافما میدیدم تقریبا میشه گفت اصلا خواب نداشتم حتی وقتی خواب بودم ذهنم بیدار بود

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
هاله های نورانی تقریبا اندازه یه توپ،نورهای ریز ثابت،سایه های بدون بعد و با شکلی نامعلوم که حرکت میک ...

چقدر عجیب...

پس خوب شد غیر فعال شد