2777
2789
عنوان

اشک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 42 پست
سلام عزیزم.خیلی گشتم جای مطمن سراغ ندارم.شما میدونی

من از یجا گرفتم قاری قرآنه،اهل رفسنجانه

لایو میزاره اکثر روزا

کانال داره وپاسخگو هست همیشه،منتها نمیتونم تضمین بدم که کاملا مطمعنه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من از یجا گرفتم قاری قرآنه،اهل رفسنجانه لایو میزاره اکثر روزا کانال داره وپاسخگو هست همیشه،منتها ن ...

یعنی برای خودتم گرفتی مطمن نیست .میشه بپرسم چقدر گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی برای خودتم گرفتی مطمن نیست .میشه بپرسم چقدر گرفت

من اطمینان کردم وگرفتم وراضی ام

منظورم برای شما بود که نمیتونم اطمینان کامل بدم

دو سه ماه پیش با نمازش وهزینه ی پستش به۳۲۰

واسه من روی پوست آهوی ساده بود

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من اطمینان کردم وگرفتم وراضی ام منظورم برای شما بود که نمیتونم اطمینان کامل بدم دو سه ماه پیش با ن ...

فدات بشم.زحمت میکشی شماره آیی چیزی داره بدی بهم.چون به شما اعتماد دارم باز از اینجا بگیرم بهتره

من اطمینان کردم وگرفتم وراضی ام منظورم برای شما بود که نمیتونم اطمینان کامل بدم دو سه ماه پیش با ن ...

میگم مگه اجازه میدن آهو شکار بشه که رو پوست آهو مینویسند

[QUOTE=319863051]میگم مگه اجازه میدن آهو شکار بشه که رو پوست آهو مینویسند[/QUOT

اطلاع راجب شکار آهو ندارم

فدات بشم.زحمت میکشی شماره آیی چیزی داره بدی بهم.چون به شما اعتماد دارم باز از اینجا بگیرم بهتره

‎0912 047 0274

اینو توی کانالش گذاشته به اسم آقای حسن زاده

گروهم داره تو روبیکا

میخوای لینک بفرستم؟

میگم مگه اجازه میدن آهو شکار بشه که رو پوست آهو مینویسند

میتونی ازش بپرسی

سوال به جایی هم هست جواب میده

خدا نکنه گلم همیشه سالم وسلامت باشی

اصل اعتماد به اون بنده خدا عضو گروهش بشین زمانی که اطمینان پیدا کردین نسبت بهشون بعدا بگیرین