2789
عنوان

بیاین همگیییی

9 بازدید | 17 پست

همسایمون فوت شده خونشون خانوما رفتن واسه فاتحه خونه مارو اقایون اومدن ، امروز واسه ناهار خونه ما بودن رفتن مراسم خاکسپاری فک نمیکردم بعد خاکسپاری باز همگی برگردن تو هال بودم که یهو اقایون اومدن تو منم رفتم تو اتاق خودم درو بستم ، کلا هم خونه همسایه نرفتم تو اتاق بودم انگار هم جمعیتشون هی داره زیاد میشه میگم نکنه بیان تو اتاق بابا و مامانمم نیستن  اینا تا کی میمونن بنظرتون؟؟؟؟شامم هستن؟؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شاید تا چند ساعت دیگه... والدینتون اطلاع ندارن ؟!

چراا ولی اونا فکر میکردن فقط واسه ناهار هستن ساعت سه رفتن سرخاک باهاشون برگشتنی یهو در باز شد مردا باز اومدن من در رفتم مامانمم ناچارا باز رفت خونه همسایه بین خانوما من گیر افتادم  

همچنین رفتگان شمارو ، گوشیشون خونه مونده    

ممنون 

زنگ بزن به یکی ک تو مراسم باشه مگه میشه هیچ کدوم از اعضای خانوادتون تو خونه نباشه یکی باید حواسش ب خونه باشه

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
خدا بیامرزتشون😔 😂 همون تو بمون

مرسی گلم ، اره دیگه راه دیگه تی نیس باید همینجا بمونم فقط استرس دارم نکنه جا کم بیاد بیان تو اتاق من  ی اتاق دیگه هم خالیه درش بازه ولی باز استرس دارم یکی از مردا ب جا دسشویی خواست بیاد اتاق من بهش گفتن دسشویی اونوره  

ممنون  زنگ بزن به یکی ک تو مراسم باشه مگه میشه هیچ کدوم از اعضای خانوادتون تو خونه نباشه یکی ب ...

هیچکی نیست از خونواده من   بابامو صدا کردن رفت تو کوچه دم در ، الانم پسر عمم اومده داره پذیرایی میکنه ازشون اونم خبر نداره من تو اتاقم

هیچکی نیست از خونواده من    بابامو صدا کردن رفت تو کوچه دم در ، الانم پسر عمم اومده داره ...

همونجا بمون دیگ فقط ب پسر عمت بگو شام دادن برا تو ام بیار 😂 

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
مرسی گلم ، اره دیگه راه دیگه تی نیس باید همینجا بمونم فقط استرس دارم نکنه جا کم بیاد بیان تو اتاق من ...

😂

نمیتونی یواشکی در اتاقتو قفل کنی حتما کلید نداری 🤦🏻‍♀️😂

میتونی بیای بیرون بری خونه همسایه ولی خودم جات بودم نمیرفتم روم نمیشد اتاقمم راحت بودم 😂

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
😂 نمیتونی یواشکی در اتاقتو قفل کنی حتما کلید نداری 🤦🏻‍♀️😂 میتونی بیای بیرون بری خونه همسایه ول ...

نه بابا اصلا سر و وضعم مناسب نیست موهامم شونه نکردم چجوری پاشم برم رومم نمیشه اصن