2777
2789
عنوان

فیزیکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 30 بازدید | 24 پست
فیلم وقت‌گیرتر از درسنامه هست به نظرم فقط اون مباحثی که متوجه نمیشی برو کلاس خصوصی و اینا بقیه رو ا ...

مرسی گلم اره من میترسم فیلم ببینم میگن هر جلسه ای زمان فیلمش ۴ ساعته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همیننننن منم میترسم پول الکی بدم حیفم میاد هم پولم هم زمانم  آی کیو خیلی سطحش بالا نیست؟

نه تازه فیزیک دهمش واقعا ناامیدکننده بود🤦🏻‍♀️

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷

وقتت با فیلم هدر میدی گلم😐

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷

ببین تو دهمی وقتت زیاده،اگر میخوای خوب بخونی ک برای کنکورتم بارتو بسته باشی ارزش داره دبدن این ۴ ساعت( چون سال کنکوردبگه وقت نداری)

اگر در حد مدرسه میخوای که هیچ،خودتم بخونی جوابه

مرسی گلم خیلی سبز بهتره یا سیر تا پیاز

اینو ببین

https://www.aparat.com/v/aPfAG

موسسه‌اش رو رد یا تایید نمی‌کنم ازش اونقدرا اطلاعات ندارم ولی تحلیل منابع این مشاور خوبه من که راضی بودم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مرسی عزیزم

خواهش می‌کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم