2777
2789
عنوان

فیزیکککک

30 بازدید | 24 پست

پایه دهمم فیزیک فیلم بخرم یا کتاب بخرم درسنامه بخونم کدوم بهتره معلممون خیلییییی بد درس میده کلا فکر کنید مدرسه نمیرم اینجور فکر کنید بهتره 

به نظرتون فیلم یا درسنامه؟

هیچکدوم

کلاس برو

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسنامه 

فیلم زمان زیادی میبره 

میتونی مباحثی که مشکل داری فیلم ببینی

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

این فیلم های اینترنت مفت نمی ارزه، کتاب تست بگیر من خودم پارسال برا فیزیک IQ داشتم بد نبود 

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷
اره درسته ولی من صفر صفرم درسنامه واسم اوکیه؟

آره از صفر ساخته میشی

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷

فیلم وقت‌گیرتر از درسنامه هست به نظرم فقط اون مباحثی که متوجه نمیشی برو کلاس خصوصی و اینا

بقیه رو از رو فیلم‌های رایگان اینترنت مثل آلا یا درسنامه پیش برو

تست و کنکوری خوندن هم یادت نره

و اگه میتدونی اینجوری نمیتونی پیش بری دیگه ببین چه روشی برای تو بهتره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره درسته ولی من صفر صفرم درسنامه واسم اوکیه؟

اره کتاب کمک درسی سطح خودت بگیر 

مثل خیلی سبز یا سیرتاپیاز 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
این فیلم های اینترنت مفت نمی ارزه، کتاب تست بگیر من خودم پارسال برا فیزیک IQ داشتم بد نبود 

همیننننن

منم میترسم پول الکی بدم حیفم میاد هم پولم هم زمانم 

آی کیو خیلی سطحش بالا نیست؟

مرسی گلم خیلی سبز بهتره یا سیر تا پیاز

من سیرتاپیاز داشتم راضیم 

ولی خیلی سبزو نمیدونم