2777
2789
عنوان

خواهر احمق

21 بازدید | 16 پست

خانوما لطفا راهنمایی کنید، من یه خواهر دارم که فکر می‌کنه علامه هست و به راهنمایی هیچکس نیازی نداره ، میخواست زایمان کنه گفت می‌خوام ماما بیارم زایمان در خانه هرچی ما گفتیم نه و مخالفت کردیم اثر نکرد دیگه تو خونه حالش بد شد به زور بردیمش بیمارستان اون ماما. رو هم مرخص کردیم رفت و خودشم بعدش پشیمون بود گفت خیلی اذیتم کرد و فلان . الانم پسرش امسال باید می‌رفت کلاس اول ولی نفرستادش و گفت می‌خوام بفرستمش مکتب رو بچه نباید فشار باشه و ... و خودم درسش میدم و فلان ، خب بچه ای که نمیره مدرسه حداقل باید پنج تا کلاس آموزشی بره یا مامان و بابا براش وقت بذارن مگه غیر اینه؟ این بچه نه کلاسی می‌ره و نه چیزی نشونش میدن میگن نمیذاریمش تو فشار در صورتی که بچه نیاز داره تو این سن با همسالاش باشه ، بعد کلا خواهرم اصلا آدم حوصله داری نیست که بتونه با بچه دوتا بازی ام کنه پسر خواهرم پرخاشگر شده حتی نمیذارن تلویزیون ببینه یا گوشی دست بگیره میگن خوب نیست و فلان ، انقدرم این پسر خوب و باهوشه جلو چشممون دارن نابودش می‌کنن کل اعضای خانواده من معلمن بابام سی سال با بچه ها عمرشو گذرونده حتی نمیشینه یه کلام حرف ما رو گوش بده ، چیکار کنیم باهاش تو رو خدا راهنمایی کنید😭

ول کن به تو چه اعصابتو خورد نکن باباا

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکتب بفرستش عزیزم؟؟

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

دو زیرو دو زبر فتحه أ إ ٱ 😀

ببریدش تیمارستان،لابد واکسن های بچه رو هم نزده

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نمیشه که اون پسر عزیزترین آدمیه که تو زندگیمه بعد بزرگ شد میگه یعنی من هیشکی رو نداشتم برام کاری کنه ...

میگی چیکار کنی؟

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))
2827
2791
2779
2792