2777
2789
عنوان

بارداری و ابله مرغان

| مشاهده متن کامل بحث + 3350 بازدید | 77 پست
سلام عزیزم منم شرایط شما رو داشتم و توی ۸هفته آبله گرفتم میتونم بپرسم چه آزمایشاتی انجام دادین؟ آ ...

سلام گلم 

من همه غربالگریا رو انجام دادم 

ان تی و انومالی و هفته ۲۵ رفتم پیش متخصص پریتانولوژی برای غربالگری 

این هفته ام اکو قلب دادم ی سونوگرافی دیگه ام پیش متخصص پریتانولوژی دارم ک بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام گلم  من همه غربالگریا رو انجام دادم  ان تی و انومالی و هفته ۲۵ رفتم پیش متخصص پریتا ...

من الان ۲۰هفته هستم

همه ی غربالگریا رو از سونو اولی پیش پریناتولوژی انجام دادم

آزمایش سل فری هم انجام دادم

۲۲هفته هم مجدد میرم برای آنومالی پیش پریناتولوژی و کلانم استرس اون آبله ی ۸هفتگیشو دارم

دکتر گفت آمنیوسنتزم تو ۱۵هفته انجام بده ولی ترسیدم انجام ندادم الانم گفتن دیگه دیره تو ۲۰هفته لازم نیست انجام بدی و سونوهات خوبن..

برا شما همه ی سونو ها طبیعی بوده؟

من الان ۲۰هفته هستم همه ی غربالگریا رو از سونو اولی پیش پریناتولوژی انجام دادم آزمایش سل فری هم ان ...

دقیقا منم 

هفته ۲۵ باز انومالی دادم

کلا ۴ بار انومالی دادم 

ب منم گفت امینو بده راستش منم ترسیدم گفتم میترسم انقدم دس دس کردم ک وقتش گذشت دکترم گفت الان بدی فقط خیال خودت راحته وگرنه برای ما بی ارزشه

من بچم کیست تو سرشم داشت و اینکه سرویکسمم خیلی کمه ۲۰

2803
2804
2805
2801