2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دو سال پیش بینیم رو عمل کردم و بد شده اللن.. رفتم پیش دکتر ولی حق به جانب بود و گفت کاری بر ...

اگه واقعا بینی تون از نظر ظاهری زیبایی یا عیبی داره میتونی شکایت کنی ارجاع میدن پزشکی قانونی اگه تشخیص عیب و.. بدن حکم به محکومیت پزشک به دیه و.. صادر میشه

شوهری که خودشو از زنش دریغ میکنه و همخوابی نمیکنه با اینکه زن بروز هست و مشکلی نداره و به خودش از هر ...

اگه تو یه خونه باشند و ظاهر بر تمکین خانم باشه ، هیچ کاری نمیتونه انجام بده

عزیزم 

دو روز پیش سند خونمو برای عموم گرو گذاشتم تا از زندان آزاد بشه 

روی سند یه مهری زدن ونوشتن بازداشت 

بنظرت اگه عموم رضایت بگیره از شاکی 

این مهرو چطوری بر میدارن از روی سند 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

سلام یک زنی هست با شوهرش زندگی نمیکنه و برا طلاق هم بچه ها رو بهانه میکنه برا طلاق توافقی موافقت کرد ولی نیامد محضر امضا آخر بزنه و اهل زندگی با مرد هم نیست تکلیف چیه آقا مهریه خانم هم دادن ولی چند سال بلاتکلیف هست چطوری طلاق بده و مجدد ازدواج کنه ممنون 

عزیزم مستاجر ما چنددددد مااهه وقتش تموم شده نمیره از خونمون سند ب نامه بابام هس اجاره نامه ب اسم عموم 

راهمون دوره چیکار کنیم ؟؟؟ 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بعد از رضایت ، اجرای احکام یه نامه میده به ثبت که رفع بازداشت بشه از سندتون

ممنون گلم 

یعنی سیستمی رفع میشه 

اون مهر چی پاک میشه یانه؟

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
سلام یک زنی هست با شوهرش زندگی نمیکنه و برا طلاق هم بچه ها رو بهانه میکنه برا طلاق توافقی موافقت کرد ...

اگه آقا مهریه خانم را هم داده دلیل نداره منتظر خانم باشه خودش یکجانبه درخواست طلاق بده