2777
2789
عنوان

عقدمو بهم زدم

172 بازدید | 19 پست

سلام 

دوستان عقدمو مادرشوهرم بهم زد منم وسایل رو براشون فرستادم و همه چیو تموم کردم ، نفرینشونم نکردم اما اونا دست به نفرین و جادوشون خوبه ، چه دعایی بخونم که رفع بشه اگه نفرین و طلسمی بگیرند؟

دختر تبریزی که عروس کوردا شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا بهم زدن تو چرا پس فرستادی 

مشخصه لج ب لجه هم گذاشتید 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تورو خدا بمنم بگو  ولایکم کن مشکلم مث توعه طلسمم کردن پشت هم بد بیاری

من توی سایت دایی ابراهیم رفتم خیلی چیزا نوشته بود و خیلی دستورا گفته بود ، خانواده م خیلی مذهبی هستن و اعتقادی به دعا و طلسم ندارن من نمیتونم چیزایی که گفتن رو انجام بدم که رفع بشه از طرفی میترسمم پام به این چیزا باز بشه 

اونا بهم زدن تو چرا پس فرستادی   مشخصه لج ب لجه هم گذاشتید

اونا قصد بهم زدن نداشتن یعنی چجوری بهت بگم میخواستن کاری کنن از طرف من تموم بشه، چند روز قبل عقد گفتن هزینه ارایشگاه و فیلم بردار زیاده بده پدرت بیاره و بده ، ناهار و شامم با ما نیست ، من گفتم بهم نخوره حالا قبول کردم ، یک هفته مونده بود گفت یه جا ضرر کردم خبری از سرویس عقد نیست طلا نباید بخری حالا بعدا قول میدم بخری ، گفتم نمیشه و … بعد پدرم گفت بهش گیر نده گناه داره کاریه شده ، قول داده میخره برو سر زندگیت ، اینم گذشت اما دقیقا چند روز مونده بود به عقد مادرش زنگ زده میکه بگو ببینم شرط اولیه ازدواجت با پسرم چی بود شرطات چی بود گفتم خونه مستقل و تمام حق های عقد ، گفت نخیر خونه مستقل خبری نیست مبای پیش خودمون بعدسم حق میخوای مهربه ت رو ببخش ، نمیخوای خداحافظ 

همین 

اونا قصد بهم زدن نداشتن یعنی چجوری بهت بگم میخواستن کاری کنن از طرف من تموم بشه، چند روز قبل عقد گفت ...

اره درست حدس زدم عزیزم 

اگه کنارت بودم نمیذاشتم یک کلام ب مادرش توضیح بدی و فقط از طریق نامزدت   و با سیاست خواسته هات میگفتی 

خیلی ناراحت نباش، اینجور ک توضیح میدی خانوادش، فرهنگشون در سطح تو  و بابات نبوده 

الان نمیدونی چون وابستگی عاطفی داری، ولی همین فرهنگ پایین  زندگی رو سیاه میکنه بهت

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره درست حدس زدم عزیزم    اگه کنارت بودم نمیذاشتم یک کلام ب مادرش توضیح بدی و فقط ا ...

عزیزم من و پسرش قبلا این حرفا رو باهم تموم کرده بودیم ، مشکلی نداشت اما هر چی میرسید رو باید میزاشت کف دست مادر و خواهرش ، وقتی مادرش زنگ زد پسرشم پیشش بود با هم زده بودن روی اسپیکر حرف میزدن 

عزیزم من و پسرش قبلا این حرفا رو باهم تموم کرده بودیم ، مشکلی نداشت اما هر چی میرسید رو باید میزاشت ...

واقعا چقدر بچه ننه بوده 

خوشحال باش چیزیو از دست ندادی،

واقعا چقدر بچه ننه بوده   خوشحال باش چیزیو از دست ندادی،  

والا مهم نیست برام فقط میگم جادو و طلسمم نکنن

یا نفرین 

با اون اخلاقی که ازشون خبردارم کماکان حق به جانبن که من مقصرم و یا نفرینم‌میکنن یا طلسم

چند روزه الکی خیلی مریضم و بدنم کبود میشه 

میگن حرز امام جواد خیلی خوبه منم دوست دارم داشته باشم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است