2777
2789
عنوان

مفهوم آزادی

1488 بازدید | 40 پست
سلام دوستان میخام مفهوم آزادی رو از دید شماها بدونم.هرکی ی چیزی رو آزادی میدونه نظر شما چیه؟؟
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
آزادی در جامعه انسانی یعنی حق زندگی به نحوه ی دلخواه بدون آسیب زدن به بقیه و درچهارچوب قانون (قانونی که صرفا بر مبنای خواست همگانی و فارغ از دین و مذهب و سیاست و... تعریف شده باشه )
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دیروز تو یه جمعی قرار گرفتم و بحث تقریبا همیشگی پیش اومد و یکی از خانوما گفت تو مملکت ما آزادی نیس اون خانمم برگشت و خیلی جالب گفت دیگه کم مونده خیلی ببخشید اونجا رو بندازن بیرون این یعنی واقعا آزادی؟؟!! یعنی هنوز هستن کسایی ک آزادی رو اینطوری معنی می کنند؟؟
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
آزادی تو بیان عقاید که شامل خیلی چیزا میشه مثلا من بگم از این دولت راضی نیستم مثلا بگم عقیده ام اینه روزه نگیرم تو خیابون بخورم بگم عقیده ام در مورد پوشش چادر و روسری نیست و بتونم هرچی عقیدمه بپوشم
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
افروز پس اونایی که تا حرف از آزادی میشه و این حرف رو میزنن یعنی دیدشون چیه واقعا؟؟!!
اینکه بتونی با عقاید خودت زندگی کنی حق حرف زدن داشته باشی دیگران نظراتشون رو به زور ب ادم تحمیل نکنن و عقایدشون رو تو حلق کسی فرو نبرن اینکه هرکس سرش تو زندگی خودش باشه نه دیگران وقتی یکی رو میبینیم که رفتارش یا سلیقه ش با ما فرق داره راحتش بذاریم و احترام بذاریم به نظرات و سلایق متفاوت همدیگه
آزادی در پوشش درسته ولی این چیزایی ک ما میبینیم بدحجابیه ک فکر میکنم فقط تو کشور ما هست، چون جاهای دیگه طرف هرکاری بخاد انجام بده جا و مکانش مشخصه
ازادی ینی تا وقتی به دیگران اسیب نزدی بتونی هرجووور دلت میخواد زندگی کنی،مجبور به تظاهر نباشه،تظاهر راجبه دین،راجبه پوشش،راجبه نحوه رفتار،به خاطر زندگی و راهی که انتخاب کردی مبجبور نباشی به دیگران توضیح بدی که اره بابا به پیر به پیغمبر چون من مثل تو فک نمیکنم لزوما ادم بدی نیستم پوشش به نظر من حداقللللل ازادی هست نه کلش،چیزای خیلی مهمتر از پوشش وجود داره
کیانا،کارن😍😍
ازادی الان در ایران منحصر شده به یک میدان
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.