2789
عنوان

سرفه

57 بازدید | 15 پست

پسرم سه هفته پیش سرماخورده حالا هرکاری میکنم سرفه و آبریزش بینی خوب نمیشه مامانها راه کار دارید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگر سرفه ها خشک و توی شب تشدید میشن به علت عفونت نیست و به دلیل التهاب دریچه ابتدایی ریه این سرفه ها بروز می‌کنن 

برای آبریزش بینی هم باید ببینید آیا حساسیت دارن کودک شما یا نه ، چون درمان آبریزش بینی برحسب حساسیت یا غیر حساسیت کاملا متفاوت هست 

و به طور کلی علایم سرماخوردگی رو دارن یا نه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر سرفه ها خشک و توی شب تشدید میشن به علت عفونت نیست و به دلیل التهاب دریچه ابتدایی ریه این سرفه ها ...

اصلا شب تا صبح سرفه نداره فقط بیدار میشه اونم شاید دو سه روز خوب میشه دوباره شروع میشه کلافه شدم دیگه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی خوبه اابته چند سالشه

هفت سالش تموم شده

رفلاکس نداره ؟ 

نه نداره فکر کنم حساسیت ایجاد شده براش الان شربت میخوره نیوتادین یا نصف قرص سیتریزین 

فک کنم خوب باصه براش از داروخونه سنشو بگو ببین بعد بهت میده اگ براش سنش مناسب باشه  واسه سرفه ژ ...

از دیشب داره نوسکاف میخوره شربت شیرین بیان هست 

با ابن چیزا خوب نمیشه ببرش دکتر  یا این قرصایی ک گفتمو بده بخوره

دکترش امروز نبود براش میگیرم