2777
2789

دیروز ی بحثی بینمون پیش اومد ک من دلخور شدم و اون باید از دلم درمیاورد اما نیاورد 

خلاصه بحث بالا گرفت ب من گفت برو خودتو درست کن اخلاق نداری یهو میگرتت تو اعصاب نداری عصبی هستی  و این حرفا منم بهش گفتم گمشو تو حق نداری ب من توهین کنی چپ میره راست میره من زن بی ادب نمیخوام من همینم

اونم گفت غلط میکنی ک همینی من میگم ساکت باید ساکت شی حتی توهینم کردم نباید جواب بدی اینطور ک مشخصه دو روز دیگه جواب پدر مادرمم میدی 

یکی ب من بگه اخه چرا باید پدر مادرش ب من توهین ک باعث بشه من جوابشونو بدم؟؟؟ الانم قهر شدیدیم حتی ب سرم زده همه چیو بهم بزنم

دقیقا ب سرت درست زده البته قبلش برو مشاور چدن ی سری ها در حد حرفن فقط ی سری ها ن میگه زدم میزنه حتما

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

سلام 

چیز خاصی نشده بی خیال 

پیش پا افتاده هستش

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم تو نامزدی شاهزادن بعد ازدواج اون روی خودشونو نشون میدن!
ایشون که از الان اینه بعدا چی میخواد بشه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

نمیدونم چرا افراد سن بالا ب واسطه سنشون هر چی توهین کردن افراد کوچیکتر جواب ندن .....اگه پدر مادرش احترام بذارن تو دور از جون وحشی نیستی بپری بهشون  ، من تو رو یادمه خیلی خوشگل بودی😁

من کاری فعلا با اون اقا ندارم.اما رو خودت کار کن.و گاهی سکوت کردن و یاد بگیر به ادم حاضر جواب جایزه نمیدن.

بنظرم باید محترمانه رفتار کردنو یاد بگیری

در ثانی تو حرفهای طرف دنبال زیر بغل مار نگرد.و ازشون داستان و چون و چرا به وجود نیار

دقیقا ب سرت درست زده البته قبلش برو مشاور چدن ی سری ها در حد حرفن فقط ی سری ها ن میگه زدم میزنه حتما

من بی ادبی کردم؟؟ خب خودش شروع کرد ب توهین چرا توقع داره شخصیت ادمو بکوبه هر چی ب ذهنش برسه بگه و بعد من سکوت کنم؟؟

ببین عزیزم باید همه چیزو در نظر بگیری

نمیشه با یه حرف رابطه رو تموم کرد یا اینکه بخوای تا اخر عمر این حرفارو بشنوی

اول ببین تا به حال از این حرفا ازش شنیده بودی

یا اینکه خودت چقدر مقصر بودی تو بحث پیش اومده

همه جوانب رو در نظر بگیر بعدش تصمیم گیری کن

من بی ادبی کردم؟؟ خب خودش شروع کرد ب توهین چرا توقع داره شخصیت ادمو بکوبه هر چی ب ذهنش برسه بگه و بع ...

من بیشتر زومم روی اون حرف زدن.لفظی ک تو عصبانیت همه ی چی میگت

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
مردم تو نامزدی شاهزادن بعد ازدواج اون روی خودشونو نشون میدن! ایشون که از الان اینه بعدا چی میخواد بش ...

چرا چپ میره راست میره شخصیت منو میکوبه؟؟؟ تو فلان ندارب تو فلان چیز نداری

چرا چپ میره راست میره شخصیت منو میکوبه؟؟؟ تو فلان ندارب تو فلان چیز نداری

چون آدما از جمله مردا با تحقیر کردن دیگران به خودشون اقتدار میدن اینطوری اعتماد به نفسشون میرع بالا