2777
2789
جانم بگو

سلام عزیزم خوبی من دیشب خواب دیدم شیر زرد از سینه چپم میاد و دخترم میخوره و ی چیزی دیگه ای که توی خوای دیدم زعفرون خشک و نسابیده ‌‌‌‌‌‌‌بود تعبیرش چیه؟؟؟

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو هفته پیش هم خواب دبدم که شیر زیادی از سینه هام میره اما اون سفید بود و همون شبشم خاله ام خواب دیده بود که بچه دار شدم و تعبیر اینو هم نمیدونم

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
جانم بگو

سلام عزیزم

من تک فرزندم و خواهر و برادری ندارم

اما خواب دیدم ک برادرم ی دیوار آشپز خانه تکیه داده بود و خواهرم داشت ظرف میشست و خیلی باهام بد بودن انقدر بد باهام رفتار میکردن ک با گریه از خونه زدم بیرون و بارون داشت میومد و افتادم زمین ک از خواب پریدم

اگه میدونی میشه بهم معنیشو بگی 

چشم ها دریچه ی روحن!...

سلام عزیزم خوبی من دیشب خواب دیدم شیر زرد از سینه چپم میاد و دخترم میخوره و ی چیزی دیگه ای که توی خو ...

صدقه بده عزیزم

البته نگرانی نداره فقط باید مراقب سلامتی دخترت باشی مراثب تغذیه ش باش

خواب دوم هم نشانه ی سلامتی خودته که باید خدا رو شکر کنی 

خواب خاله ت هم خوبه اگه حاجتی داری بهش میرسی

به عشق مردن زندگی میکنم

از اینکه خواهر و برادر نداری تا حالا به خدا گلایه ای کردی؟

یجای دیگه هم خواب دیدم  ک یه شهیدی بهم یه چند تا بسته مانند داد بسته ها رنگش سیاه بود یه آینه هم بهم داد 

همین چند بسته و آینه رو به مادرم هم داده بود و بهش گفت ب اون چیزی که میخوای میریسی و دقیقا چند روز بعد اون اتفاق افتاد 

و به من که این چیزا رو داد وقتی اینه رو دیدم که بهم داده پرسیدم این چیه توی خواب برای آینه گفته شد این آیندتو نشون میده

اگه زحمتی نیست و میتونی این خوابمم اگه میتونی معنیشو بهم بگو عزیز دلم ❤❤ نگران آیندمم خیلی زیاد مخصوصا با اتفاقات اخیر 

چشم ها دریچه ی روحن!...

اره خیلی  مخصوصا قبلا و از خدا همیشه گلایه کردم از نداشتن برادر

خدا توی خواب بهت نشون داده که اگر خواهر و برادر داشتی باهات بد بودن و باعث رنجش و ناراحتی و سختی تو میشدن

به عشق مردن زندگی میکنم

یجای دیگه هم خواب دیدم  ک یه شهیدی بهم یه چند تا بسته مانند داد بسته ها رنگش سیاه بود یه آینه ه ...

ببخشید عزیزم خوب متوجه نشدم 

مادرت هم خواب دیده بود؟ یا تو برای مادرت خواب دیده بودی؟ 

و توی خواب در مورد آینه پرسیدی این چیه؟ و ایشون گفتن آینده رو نشون میده؟

به عشق مردن زندگی میکنم

ببخشید عزیزم خوب متوجه نشدم  مادرت هم خواب دیده بود؟ یا تو برای مادرت خواب دیده بودی؟  و ...

نه مادرم خواب ندیده بود اما توی خوابم حضور داشت 

بله توی خوابم در مورد آینه پرسیدم چیه که گفتن آینده رو نشون میده 

تروخدا ببخش میدونم خیلی اذیتت کردم با سوالام🥲🥲

چشم ها دریچه ی روحن!...

نه مادرم خواب ندیده بود اما توی خوابم حضور داشت  بله توی خوابم در مورد آینه پرسیدم آیه که گفتن ...

تو هم مثل مادرت به خواسته ت میرسی

آینده ت مثل همون آینه روشنه 

برای شهدا هر پنجشنبه فاتحه بفرست 

به عشق مردن زندگی میکنم

جانم بگو

تعبیر خواب میدونین؟خواب دیدم مردی که میشناسم میخواست برام  ۶ تا النگو طلا بخره ولی پولش کم بود و نخرید و در واقع اینکارو داشت دور از چشمم انجام میداد که منو سوپرایز کنه

تعبیر خواب میدونین؟خواب دیدم مردی که میشناسم میخواست برام  ۶ تا النگو طلا بخره ولی پولش کم بود ...

اگه خواب و تازه دیدی تا یه چند روزی کارهات خوب پیش نمیره بعد ولی درست میشه

به عشق مردن زندگی میکنم