2777
2789
عنوان

چگونه چاق شویم؟

129 بازدید | 30 پست

لاغر و قدبلندم، قد ۱۷۰ وزن ۵۴، اندامم خوبه، ولی دوست دارم چند کیلو بیشتر باشم، صبحونه میخورم شبا بین ۱۰ تا ۱۲ میخوابم صبحا ۵:۳۰ بیدار میشم، ناهار درست حسابی زیاد نمیخورم(چون سرکارم و غذاش چندان خوب نیست) وقتی میام خونه غذای خوب میخورم، اجیل و میوه هم کم و بیش میخورم. یه مدت زیاد هم مکمل های ویتامینی میخوردم که دیگه فعلا نمیخورم چیکار کنم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

گین اپ

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش چی؟مکمل هم بخور 

انیسون+انجیر هم چاق کننده اس بخور

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
تنها راه چاق شدن افزایش تعداد وعده های غذایی /روزی 5 بار غذای کامل بخور

نمیرم😑مثلا کی ها بخورم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
توضیح بده چیه؟

*✍کپسول چاق کننده گین آپ*

*✍🏻کپسول چاق کننده گین آپ،یک محصول کاملا گیاهی است ک کمک می کندبراحتی دریک ماه 7الی10 کیلوبه وزن خودتان بدون بازگشت افزایش دهید*

*خواص کپسول گیاهی گین آپ👇🏻👇🏻👇🏻*
*✍🏻اشتهااور*
*✍🏻افزایش وزن*
*حاوی انواع گروه ویتامین* *ب:روی:آهن:مس*
*✍🏻چاق کننده صورت*
*✍🏻چاق کننده یکنواخت بدن*
*✍🏻تقویت کننده توانایی جنسی اقایان*
*✍🏻افزایش توان ذهنی*
*✍🏻افزایش قدرت جسمانی*
*✍🏻افزایش شادابی ونشاط*
*✍🏻افزایش قدرت وپایداری*
*✍🏻ازبین برنده ی استرس*
*✍🏻مقابله باپیری وعوارض آن*
*✍🏻تقویت کننده سیستم بدنی*
*✍🏻نتظیم سوخت وساز(متابولیسم)*
*✍🏻جلوگیری ازسردرد*
*✍🏻بهبودبی خوابی وبدخوابی*
*✍🏻برطرف ساختن مشکلات جنسی*
*✍🏻رفع خستگی وبی حالی*
*✍🏻افزایش قدرت سیستم قلبی*
*✍🏻مقابله باافسردگی*
*✍🏻گروه سنی برای استفاده ازکپسول* *معجزه اسای گین آپ 15سال به بالا*

*کپسول گین آپ هیچ گونه عوارضی نداردوکاملا بی ضرراست

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
چیزهای پرکالری...ولی خیلی باید مواظب سلامتیتون باشید'مثلا نگید لاغرم چیزهای چرب وشیرین زیاد بخورم..و ...

اصلا چیزای سوپرمارکتی نمیخورم. 

بیشتر میان وعده ها وناهار چاق میکنه

فقط هر چی خوردی قرص و پودر تبلیغاتی نخور که بدنتو ناقص میکنه.

راسیپ دکترا تجویز میکنن من واسه دخترم سفارش دادم

خودمم لاغرم ولی فعلا باردارم بعد بارداری لازم باشه میخورم

منم دلم میخاد پایینن تنم چاق شه

💙😍قرص باسن ساز حرفه ای گین اپ

❤کاملا گیاهی و طبیعی،بدون هیچ گونه عوارض جانبی

❤حجم دهنده،فرم دهنده،سفت کننده باسن

❤قرص تقویت باسن گین اپ به هیچ عنوان باعث چاقی اندام های دیگر (شکم و پهلو) نمی باشد

❤تقویت کننده عضله و ماهیچه ساز

❤حجم دهنده اصولی اندام های باسن و ران بدون هیچگونه برگشت و افت

❤باعث شل شدن و افتادگی بدن نمی شود و پهلو و شکم شما را هم چاق نمی‌کند

*✍کپسول چاق کننده گین آپ* *✍🏻کپسول چاق کننده گین آپ،یک محصول کاملا گیاهی است ک کمک می کندبراحتی در ...

بعد که قطع بشه برمیگرده وزنم 

💙😍قرص باسن ساز حرفه ای گین اپ ❤کاملا گیاهی و طبیعی،بدون هیچ گونه عوارض جانبی ❤حجم دهنده،فرم دهند ...

واقعا؟ ولی من صفرا ندارم نمیتونم چیزا شیمیایی بخورم😔

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
2827
2791
2779
2792