همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15775 عنوان باشه 14 بازدید | 8 پست @atosa1364 من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم. 1402/08/18 | 12:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15775 وا این چیه خب میزاشتی موضوع تایپک میگفتم میزدی وااااا بخیل نباش یه صلواته هاااا من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
atosa1364 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 928 وااااا بخیل نباش یه صلواته هاااا فرستادم برات میتونی برام تایپک بزنی؟
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15775 فرستادم برات میتونی برام تایپک بزنی؟ اره بازم میفرستی؟ من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
atosa1364 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 928 اره بازم میفرستی؟ آره برا خواهرم خواستگار اومده کارمند وزارت دفاع هست ارشد حقوق داره ۳سال سابقه رسمی هستن میخواستیم بدونیم حقوق و مزایاش چیهبرات فرستادم
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15775 آره برا خواهرم خواستگار اومده کارمند وزارت دفاع هست ارشد حقوق داره ۳سال سابقه رسمی هستن میخو ... اوکیه من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.