2777
2789
عنوان

بغلی شدن بچه

75 بازدید | 15 پست

سلام خانوما بچم چهار ماهشه خیلی بغلی شده وقتی خوابش میاد همش گریه می‌کنه و سر و صورتشو میماله  وقتی هم میخواد بخوابه همش دستور پاش یهو تکون میخوره و از خواب میپره اوایل باید می‌گرفتم و چنتا قدم خوابش میبرد ولی الان ی ساعت گریه می‌کنه بعد خوابش میبره نیم ساعتم بیشتر نمیخوابه چیکار کنم راه حلی دارید بگید لطفاً 

کم کم بغل کردنش رو کم کن

و رو پات بخوابون

بچه یکسال اولش خیلی سخته

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بغلی شدن یعنی چی خواهر من، بچه اوردی ک لذت ببری بغل کنی، اون راه بیفته دیگه بغل نمیخوادتامیتونی بغل کن، من دخترم کلا تو بغلم بزرگ شد واولین روز مدرسه خیلی راحت رفت سرکلاس، به تجربه خودم بغل کن تا امنیت حس کنه، اضطراب انتقال نده بهش

وایییی خدا چقدر گوگولی من مامانم میگه کاش الان نوزاد بودی باز میتونستم همونجوری بغلت کنم بچسبونمت به خودم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
بغلی شدن یعنی چی خواهر من، بچه اوردی ک لذت ببری بغل کنی، اون راه بیفته دیگه بغل نمیخوادتامیتونی بغل ...

اگه بتونم ک همش بغل میگیرم اینقدر پشتم درد می‌کنه نمیتونم بگیرمش