2777
2789
عنوان

کیا قبلا وسواس فکری داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگید چطوریه  منم دارم ولی دقیقا نمیدونم چمه همش درحال فک کردنم.تا با یکی صحبت میکنم یایه حرفی بهم بزنن سریع افکار منفی میاد تو ذهنم انگار تو مغزم یکی هست که دارم باهش حرف میزنم یاباهاش درگیرم این چ کوفتیه     این وسواسه؟

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

به جز همسرم هیچکس نمیتونه ارومم کنه دردش بجونم دردش بقلبم فقط خودشه که با حرفاش بهم ارامش میده  یه مدت وقت مشاوره داشتم گفت باخودم صحبت کن دیدم واقعا هیچکس نمیتونه به اندازه همسرم ارومم کنه گفت خانمم تو هیچ مشکلی نداری تو فقط باید با من صحبت کنی ❤از خدا شب وروز میخوام از عمر وجونیم به همسرم وخانوادم ببخشه 

اصلا از قرص ودرمان واین افسردگیا دوری کن 

میشه بگید چطوریه  منم دارم ولی دقیقا نمیدونم چمه همش درحال فک کردنم.تا با یکی صحبت میکنم یایه ح ...

سودایی هم میشه گفت راجعش بهش بخون 

یکی میگه شیطانی هست یکی میگه ی نوع مریضی روانی هست از تنهایی میاد 

به جز همسرم هیچکس نمیتونه ارومم کنه دردش بجونم دردش بقلبم فقط خودشه که با حرفاش بهم ارامش میده   ...

چون همسرت اهل صحبت هست اینو میگی ببین بعضی مشکلا فقط صحبتی نیست مثلا من اختلال مو کندن و وسواس فکری هم دارم 

سودایی هم میشه گفت راجعش بهش بخون  یکی میگه شیطانی هست یکی میگه ی نوع مریضی روانی هست از تنهای ...

دارم میترسونی منو شیطان؟

احساس-تنهایی نمیکنم اصلا از تنهایی بیشتر خوشم میاد 

میشه بگی شما چطوری هستی وسواس فکری چطوریه

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

چون همسرت اهل صحبت هست اینو میگی ببین بعضی مشکلا فقط صحبتی نیست مثلا من اختلال مو کندن و وسواس فکری ...

همه چیز از ذهن نشعت میگیره باعث میشه همه مسائل منفی رو جذب کنی ومثبتارو اصلا نبینی هی خودتو سرزنش کنی اخرشم هیشکی جرات نمیکنه بهت بگه این خوبه یابد دارو خوردن وقرص ضد افسردگی هم هیچ فایده نداره سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی 

دارم میترسونی منو شیطان؟ احساس-تنهایی نمیکنم اصلا از تنهایی بیشتر خوشم میاد  میشه بگی شما چطو ...

مثلا یکی میاد ی حرفی بهم میزنه خیلی زود باور میکنم با همسرم یا خانوادم راجعش خیلی حرف میزنم و تو ذهنم فکرای بد میکنم

یا فکرای منفی یا شک همش به دلم میفته ک نکنه همسرم بهم دروغ میگه یا اگر دروغ هم بگه اون دروغای گذشتش باز تو فکرم میاد ناراحتم می‌کنه 

مامانم میگه شیطانی هست اما نمیدونم چی بهش میگن باید درمان کرد اما نمیدونم چطوری