2777
2789
عنوان

بدم میاد یکی از دوستام بهم میگ کیوت

153 بازدید | 19 پست

یکیشون هی میگ وای فلانی چقد صورتش کیوته آدم دلش میخواد نگاش کنه 

منم خوشم نمیاد از کیوت حس میکنم معنیش یعنی‌زشت ولی با مزه 

شما کیوتو چجوری معنی می‌کنین؟؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دلم نمیاد بهت بگم زشت پس میگم کیوت

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

کیوت یعنی بامزه و جذاب

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چون دلم نمیاد بهت بگم زشت پس میگم کیوت

تاحالا عکس خودتو توی سایت گذاشتی شما؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تاحالا عکس خودتو توی سایت گذاشتی شما؟

مگه من گفتم خوشگلم🤣به خودمم میگن پس شمام گارد نگیر

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

مگه من گفتم خوشگلم🤣به خودمم میگن پس شمام گارد نگیر

نه متوجه منظورم نشدی عزیزم 

شما رو یادمه همیشه از چهره خودتون ناراضی هستید خواستم بدونم عکستو گذاشتی یا نه 

چون تنها فردی که توی سایت یمقدار کنجکاوم ببینمش شما هستید🫰🏼😅