2777
2789
عنوان

سلام

52 بازدید | 6 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم شماها وقتی سرما میخورین سرفه تون بیشتر تو روز هست یا شب میخوابین سرفه تون میگیره؟؟

من سرفه هام بیشتر تو شبه یعنی خواب درستی تو شب به خاطر سرفه ام ندارم دکترم نمیتونم برم

شربت زوفا عسلی واسه سرفه شب خوبه؟؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم بعد به نظرت سرفه بدون دکتر رفتن خوب شدنی هست یعنی ممکنه خودش خوب بشه؟؟

سلام گلم...میتونی تو خونه با دمنوش آویشن و عسل 

یا دونه بِه رو یکم بجوشونی حالت ژله ای میشه اینا برا سرفه خوبه ... با چهارتخمه از عطاری بگیر بهتر از داروهای شیمیاییه

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
سلام گلم...میتونی تو خونه با دمنوش آویشن و عسل  یا دونه بِه رو یکم بجوشونی حالت ژله ای میشه ای ...

اتفاقا دیشب مامانم بالا چهار تخم گذاشت هم تو اب جوش بود هم چند تا تو بشقاب بود ولی اثرش جوری نبود که بتونم بخوابم عسل هم یه بار با اب جوش خوردم که تو سینه ام خوابید یعنی عسلش زیاد شد مامانم گفت با ابلیمو باید بخوری بعد من مجبورم قرص بخورم سرفه ام قطع بشه اونم نصفه میتونم چند روز خوردم و قطع کردم ولی باز مجبور شدم بخورم 

اتفاقا دیشب مامانم بالا چهار تخم گذاشت هم تو اب جوش بود هم چند تا تو بشقاب بود ولی اثرش جوری نبود که ...

آویشنو دم کن با عسل برا من همیشه جواب میده .. چن شب پشت سر هم بخور یا صبح ناشتا واقعا اثر داره

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز