2777
2789
عنوان

خواستگاار

10 بازدید | 12 پست

دختر داییم خوایتگارش شرایطش خوبه تنها چهرش به دلش نمیشینه:/ 

قیافه متوسطی داره

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پسره شرط کنه باید ۳ ماه رفت و آمد کنیم.بعد ۳ ماه تصمیم بگیره.چرا؟چون یه موقع میبینی طرف انقدر خوبه قیافش براش از اولویت میوفته

مرا خود با تو چیزی در میان است                                                   وگرنه روی زیبا در جهان است

به دختر خاله بگو همه آدمها تمام شرایط رو یکجا و کامل ندارن همه بی عیب نیستند قرار نیست وضع مالیش خوب باشه چهره اشم عااالی باشه.. یکسری چیزا دست خود ادم نیست اگر میتونه باشرایطش کنار بیاد بپذیره و گرنه ادمهارو بازی احساس ندید. در ضمن شناخت اخلاق خود پسر و خانواده خانواده خانواده مهمتررررر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با پسره شرط کنه باید ۳ ماه رفت و آمد کنیم.بعد ۳ ماه تصمیم بگیره.چرا؟چون یه موقع میبینی طرف انقدر خوب ...

ممکنه بعد ی مدت چهرش به دلش بشینه

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اینم بهش بگو اکثرا پسرای خوشتیپ وفا ندارن.گفتم اکثر نگفتم همه

چراااا خیانت میکنن