2777
2789
عنوان

پارتنرم

56 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ۱۹سالمه رلمم همسن خودمه سربازه این رفتارش نسبت ب اولش خیلی تغییرکرده خیلی سردبرخوردمیکنه کم پیم میده کم زنگ میزنه اگ جلوشونگیرم حرفای جنسی میزنه بچه طلاقه هیچ پشتوانه و کاریم نداره مطمعن نیسم ولی حس میکنم بادخترای دیگ هم حرف میزنه دیشب باهاش کات کردم کاره درستی کردم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خیلی داره دستو پامیزنه ک اززندگیش نرم  ولی خب رفتاراش باعث شد ازش سردبشم واینک خیلی زبون ...

ینی چی زبون‌بازه؟

،حرفای جنسی چی میزنه یعنی؟ فحش میده؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

اگر هدفت ازدواج همون بهتر که کات کنی

اولا سنش خیلی کمه. بعید می‌دونم دنبال ازدواج باشه مخصوصا بعد از اینکه سربازیش تموم بشه و بره دنبال کار تازه می‌فهمه دنیا چه خبره

ثانیا کسی که حرف های جنسی میزنه مطمئن باش اگر حضوری ببینتت هم ازت رابطه میخواد. حتی اگر حضوری هم نبینیش برای خیلی از دخترا چت جنسی و این مسائل آزاردهنده است ولی پسرا اکثرا هدفشون از رابطه همینه

مثل دخترا نیستن که نیاز به محبت داشته باشن.

اونا نیاز جنسی براشون تو اولویتِ

زبون باز بودن از یه لحاظی خوبه  که می‌تونه با حرفاش آرومت کنه و کلی قربون صدقه ات بره و خلاصه نیاز شنیداریتو ارضا کنه

ولی خوب آدم های زبون باز با همه همینطورن

قربون صدقه ی دخترای دیگه هم میرن و راحت رابطه می‌گیرین و لم دخترا دستشونه و راحت مخ میزنن

شوهر من اینطوری بود

اون موقع فکر میکردم فقط منو میخواد

اما خوب بعد از یکی دو سال زندگی مشترک باز رفت سراغ دخترای دیگه و چت های .... و شاید حضوری

اما از اون طرف هم با اینکه انقدر خیانت ازش میبینم با زبون بازی رامم می‌کنه و دوباره دلم رو به دست میاره جوری که می‌دونم خیلی دوستم داره ولی خوب زیاد هرز می‌پره

آدم شکاک هم که تکلیفش مشخص

روزگارتو سیاه می‌کنه نمی‌ذاره حتی با خانواده ات ارتباط داشته باشی (البته همسر من اینطور نیست طبق تجارب بقیه میگم)

بخاطر همین اگر نمیتونی با این اخلاقا کنار بیای کات کنی بهتره

اگر هدفت ازدواج همون بهتر که کات کنی اولا سنش خیلی کمه. بعید می‌دونم دنبال ازدواج باشه مخصوصا ب ...

وقتیم ک زنگ میزنه فقط ازدوران کودکیش میگ هیچی ازخونوادشوزندگیش نمیگ اینک بچه طلاق بوده بعداز۲ماه ازکسی شنیدم اصن ب من چیزی نگف 

وقتیم ک زنگ میزنه فقط ازدوران کودکیش میگ هیچی ازخونوادشوزندگیش نمیگ اینک بچه طلاق بوده بعداز۲ماه ازک ...

بین میگم که

اگر نگفته قصدش ازدواج که نیازی نیست از زندگیش هم بگه

ولی اگر گفته داره و از خانواده اش نمیگه یعنی صداقت نداره

بین میگم که اگر نگفته قصدش ازدواج که نیازی نیست از زندگیش هم بگه ولی اگر گفته داره و از خانواده اش ...

الانم تن تن زنگ میزنه پیم میده جواب ندادم 

بازمیخادتوجیح کنه