2777
2789
عنوان

بدنم زشته😭😭😔😔

1333 بازدید | 20 پست

بدنم تیرست 

پرمو هستم بشدت  

تیرگی دارم

اضافه وزن دارم 

پوستم زشته و شله.

سینه هام زشتن و افتاده.

شوهرم بهم خیانت جنسی کرد .

چندین بار هم بهم خیانت چتی کرد. 

ولی موقعیتش خوبه و اخلاق و رفتارشم خوبه خیلی.

الان من زشتم ، اگه بمونم پیش شوهرم باید بچه دار شم بزودی ، چون بچه میخاد.

اگرم طلاق بگیرم، همیشه تنها میمونم، چون با این وضع بدن و هیکلم ترجیح میدم مجرد باشم چون کسی اینجوری منو نمیخاد. مستقل هم نیستم.

شما جام بودین چیکار میکردین؟؟

(نگین اعتمادبنفس داشته باش، من واقعا همینه اوضای ظاهرم ، نمیخام خودمو گول‌ بزنم)

خیلی حالم بده😔😔😔

هزار مدل خیانت کرد بعد میگی اخلاقش خوبه من .... تو اخلاقش ببخشیدا 

ازش پول بگیر تا خرخره برو عمل کن برو فشیال برو باشگاه بعدم لطفا ازش جداشو آدمی که چند بار خیانت کرده این شده براش عادت تو بهترین هم باشی شاید بهت خیانت کنه بچه دار نشو و مهریه رو هم ازش بگیر و مستقل باش چجوری باهاش ساختی تو این مدت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرت کور بوده اومده شما رو گرفته؟؟؟ 

کور نبوده پس شما رو دیده وپسندیده پس حق اینکه به شما خیانت کنه نداره 

خودت رو گول نزن، این حرفا همش زر مفته، شوهرت آدم بی شعوری هست تو زشت نیستی

لطفا جدی فکر کم وطلاق بگیر

از آیندم نترسم؟ از طلاق؟

ن اول اینکه برو دکتر قرص بخور باردار نشی بعدم بینی رو طبیعی عمل کن برو دکتر پوست راهنماییت میکنه لاغری هم باشگاه همه اینارو با پولاش انجام بده بعد که اعتماد بنفس رفت بالا مهریتو بگیر و مستقل شو 

مهریتو بگیر طلاق بگیر.

تو چقدر ذلیلی ک خیانت کرده بهت میگی من زشتم . اون هرز و آشغال چیه اونوقت!!!!!

برو کارگری کن شده زیر مریض و سالمند تمیزکنی شرف داره با بیشریفی مثل اون هرز زندگی کردن.

شمامشکلت اعتمادبنفس نیس ، شما مشکلت اینه ک هرکی بزنه تو سرت میگی لایقمه چون زشتم.شما ذلیلی شما بی عزت نفسی. 

مهریتو بگیر طلاق بگیر. تو چقدر ذلیلی ک خیانت کرده بهت میگی من زشتم . اون هرز و آشغال چیه اونوقت!!!! ...

ایشون مشکل روحی روانی داره فک کنم وگرنه انقدرشو ندیده بودم

استارتر حتنا برو پیش مشاور به فکر آبرو خودت نیستی آبرو ما زنا رو نبر

مهریتو بگیر طلاق بگیر. تو چقدر ذلیلی ک خیانت کرده بهت میگی من زشتم . اون هرز و آشغال چیه اونوقت!!!! ...

چون واقعا بدنم زشته.....

و اره اعتمادبنفسم ندارم ...

خونوادمم حرفاشون اذیتم میکنه...

شوهرمم ک خیانت کرد.

😔😔😔😔

یعنی همه ی زنایی کهــ  بهشون خیانت میشه اضافه وزن دارن

رنگ پوستشون تیره است

بدنشون پر مو

این تصورات پوچ و بریز دور

تو اگه دختر شاه پریون هم بودی بازم شوهرت خیانت میکرد چون ذات بد نیکوو نگردد چونکه بنیادش بد است

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
چون واقعا بدنم زشته..... و اره اعتمادبنفسم ندارم ... خونوادمم حرفاشون اذیتم میکنه... شوهرمم ک خیا ...

وا میام خودم انقدر میزنمت ک جان برای گریه نداشته باشیا منو عصبی نکن. 

ببین من کارندارم اعتمادبنفس داری یا نه

اصلا زشتی ک زشتی خدااینجوری حال کرده تورو خلق کنه.

ولی خداوکیلی خدا تورو ذلیل نیافریده ک

تو مگه توی فاضلاب بدنیا اومدی؟!!!

اگه توی فاضلاب بدنیااومدی حقته اون مرد.

اما اگه غیراینه ، شنبه میری درخواست مهریه طلاق میدی.

توچیکاردارداری زشتی، طرف رفته بهت خیانت کرده ، یکم بخودت بیا. 

ممنون😭😭😭  نمیدونی چقد حال روحیم بده....

بیخود بده . ب خودت بیا دختر بس کن . مثلا جنیفر لوپز یا شکیرا زشتن ک بهشون خیانت شد؟!!!! یا نازا بودن؟!!! یا بی کس و کار بودن و فقیر؟؟؟؟؟

طرفت یه لاشیه ، یه هرزه ، یه آشغاله ک سرش توی سطل آشغاله. 

بذار توی همون سطل آشغال بمونه.

برو باکسی باش ک قدرتو بدونه.لایقت باشه.