2777
2789
عنوان

عین یه تیکه آشغال باهام حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 74 پست
شاید جز یک دسته از جامعه هستی که مردم ازشون خوششون نمیاد.

چه دسته ای؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تا زمانی که نیاز عاطیفشو رفع میکردم بود از زمانی که حی کرد نمیشه و براش کارساز نیست دیکه نخواس ...

ولش کن 

در عوض روی خودت کار کن ماشاالله سنت هم کم نیست دیگه وابستگی شدید اون هم به دوست توی این سن اون هم بعد از ازدواج خیلی نرمال نیست

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

چی داره ک دنبالشی 

برام سوال شد

من خودم ی دوست مثل شما داشتم اما اون دنبال خراب کردن من بود و در ظاهر می‌گفت واقعا دوست خوبی هستم برات 

ادعا رفاقت زیادی داشت

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
این حرفو اگه یکی به خودت بزنه چه حسی پیدا میکنی؟

ببخشید حرف مفت اینجا زیاد زده میشه توجه نکن. ولی خواهشا ارزش خودتو بدون و نرو سمتش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نمیشه اینجا گفت. ولی منم از اون دسته اصلا خوشم نمیاد فقط میخوام کارمو باهاشون راه بندازم. ولی اون اد ...

خب یا واضح بگو یا اصلا نگو که استارتر بهش توهین نشه. من که نفهمیدم چی میکی