ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در واقعیت دوست داری مادر بودنو تجربه کنی ولی به یه دلیلی در ضمیر خودآگاه هی پسش میزنی یا انکار میکنی به خاطر همین خیلی درگیری وقتی که اینجوری میشه ضمیر ناخودآگاه چون تو بیداری در حال انکارشی تو خواب احساسات واقعیتو بیان میکنه
اونم فعلا بچه نمیخواد از زندگی پرارامشون خیلی راضی هستیم فاز اونایی که ماه اول عزوسی زرتی بچه میارن ...
زرتی 😂😅
خوب زندگیه همه یک شکل رنگ نیست که همین تفاوته ،طرز فکر آدماست که زندگی رو قشنگ کرده هرچند من بعد 4سال باردار شدم آرامش قبلش رو دوست داشتم والان هیجان این زندگی رو دوست دارم چون هروز با یک چالش جدید روبه رو. میشم🥲
قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد میکنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا خدایا قلبم شکسته🤺💔 میدونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم». خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی میدونم که میشنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی. خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰. خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش مامان دوتا جوجه فسقلی