2777
2789

من از بچه داری خوشم نمیاد حتی برنامشو هم ندارم که به این زودیا  زندگی پر آرامشمو خراب کنم 

اوا دیشب حتی خوابشم قشنگ بود چقدر حس عجیبی بود 

وقعا بارداری یه همچنین چیزی هست؟

مادر بودن با تموم سختی هاش از بارداری تا جوونی بچت شیرین ترین حس قابل لمس زندگیه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون بچه شیطونم بشم که اعصاب و روان برام نذاشته و البته بارداری افتضاح تر از افتضاحم من و از هر بارداری میترسونه 

ولی این و بدون بچه عشقه عشق همه چیزه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
منم‌دقیقا مثل شمام.و دنبال کسی هستم ک اونم‌بچه نخواد.همسر شما موافقه باهاتون؟

اونم فعلا بچه نمیخواد از زندگی پرارامشون خیلی راضی هستیم فاز اونایی که ماه اول عزوسی زرتی بچه میارن رو درک نمیکنم

بخدا زندگي بعد بچه خيلي تغيير ميكنه همش استرس و دردسر و صدتا مساله ديگه شيريني زندگي اينا همش شعاره ...

منم برای همین ک نمیخوام اصلا گول این حرفا رو نمیخورم

نه عزيزم اصلا شيرين نيست پاشو صدقه بنداز 

کابوس دیده 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

در واقعیت دوست داری مادر بودنو تجربه کنی ولی به یه دلیلی در ضمیر خودآگاه هی پسش میزنی یا انکار میکنی به خاطر همین خیلی درگیری وقتی که اینجوری میشه ضمیر ناخودآگاه چون تو بیداری در حال انکارشی تو خواب احساسات واقعیتو بیان میکنه 

اونم فعلا بچه نمیخواد از زندگی پرارامشون خیلی راضی هستیم فاز اونایی که ماه اول عزوسی زرتی بچه میارن ...

خداروشکر😍انشالله روز ب روزم خوشبختتر و با ارامشتر بشین.

منم راستش اصلااا درک نمیکنم.بچه سراسر دردسر و زحمته.

تا وقتی کوچک هست ک مادر باید وقتشو وقفش‌کنه،بعدشم ک بزرگ میشه غصه ی اینده و‌ زندگیش و...هست..

اونم فعلا بچه نمیخواد از زندگی پرارامشون خیلی راضی هستیم فاز اونایی که ماه اول عزوسی زرتی بچه میارن ...

زرتی 😂😅

خوب زندگیه همه یک شکل رنگ نیست که همین تفاوته ،طرز فکر آدماست که زندگی رو قشنگ کرده هرچند من بعد 4سال باردار شدم آرامش قبلش رو دوست داشتم والان هیجان این زندگی رو دوست دارم چون هروز با یک چالش جدید روبه رو. میشم🥲

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی