2777
2789
عنوان

😢😢 نصف شبی ...

25 بازدید | 10 پست

بچه ها پاشدم دیدم بچه تب داره قرص استامینوفن دادم 

خودمم چند روز معده درد عصبی داشتم الان بدتر شده رفتم قرص بخورم ژلوفن اومد دستم خوردم معده م خوب نشد به نظرتون چی بخورم قرص معده ندارم الان.چبکار کنم.رفتم بالا بیارم گلاب به روت قرص رو‌نشد حالم بدتر شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از این مریضی پسر منم الان بلند شدم دیدم تب داره بهش دارو دادم همش از خواهرزاده ام میگیره ، خواهر زاده ام اصلا دارو هم نمیخوره و الان دو روزه شدید تب داره و به الباقی هم انتقال داده 

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

وای این ویروس لعنتی چیه همه رو درگیر کرده، بچم یه هفته بیشتر درگیرش، انقد سرفه کرده نصف شده بچم، الانم بردیمش دکتر، یعنی جونی برام نمونده

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
وای علائمش چیه  خداروشکر تا الان نگرفتم عجیبه

خداروشکر

تب، سردرد شدید ، دل درد، تهوع، سرفه خشک

بچم همه رو گذروند ولی سرفه ش مونده خیلی اذیت میش

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
 خداروشکر تب، سردرد شدید ، دل درد، تهوع، سرفه خشک بچم همه رو گذروند ولی سرفه ش مونده خیلی اذ ...

کی این مریضی تموم میشه راحت شیم 

ممنون که وقت گذاشتی ان شاءالله بزدوی سلامت سلامت بشه بچت عزیزم 

اگه سرفه اش خشکه خیار بده بخوره یکم بهتر میشه