2777
2789
عنوان

بچم تب میکنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 34 پست

بخار باعث میشه هوای خونه مرطوب باشه و از سرفه جلوگیری کنه

من یکبار پسرم بدجور سرماخورده بود قابلمه آبجوش آوردم قرص استامینوفن و سرماخوردگی بزرگسالان انداختم توش 

روی خودم و بچم چادر انداختم بخور دادمش بعدم فوری کردمش زیر پتو تا بخوابه فرداش کلی بهتر بود

کاربر سال۹۷م

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط مرتب استامینوفن بده و پاشویه کن و دستمال خیس بزار پیشونیش که خدای نکرده یوقت تشنج نکنه. منم بچه ...

خدا نکنه این مریضیه باشه ببین تو این چندین سال عمرم هنوز اینجوری مریض نشده بودم حتی وقتی کرونا گرفنته بودم

تب از عفونت تا عفونت از بین نره تب قطع نمیشه عفونتشم ویروسیه امتی بیوتیک روش جواب نیست 

پیاز روی چنگال سر گاز گرم کن که رنگش تغییر کنه بزار بو کنه بچه

پیاز پنی سیلین داره

کاربر سال۹۷م
اصلا هیچی نمیخوره بزور و بازی و هزار جور دردسر دو لقمه بخوره

این که لقمه نیس بعدشم خوش طعم ه

مثل آب یواش یواش بده با قاشق چایخوری یا نِی

لیمو شیرین بده بهش 

ببندش به ویتامین ث

سرماخوردگی از پایین اومدن مقاومت بدن ه

کاربر سال۹۷م
بچه ها چکار کنم مریضی بچه هام خیلی شدید نشه؟ امروز عطسه میکردن فک کنم امروز اولشه.  خودمم گلوم ...

همش از کربلا اومده انقد ک بهداشت ضعیفی اونجا داره همه تو حلق همن کی 

هزار جور ویروس باهم ترکیب میشه یه ابر ویروس  با خودشون سوغات میارن

همش از کربلا اومده انقد ک بهداشت ضعیفی اونجا داره همه تو حلق همن کی  هزار جور ویروس باهم ترکیب ...

ابر ویروس رو واقعا درست گفتی. ما عید گرفتیم پدرمون در اومد سه هقته طول کشید تا خوب شدیم. حالا دوباره گرفتیم

یه بنده خدایی میگفت وقتی تب تو بالاتنه هست و پایین تنه سرده یعنی راه معدش گیره روغن کرچک بده شکمش کار کنه اساسی یه بار تبشم قطع میشه.من که واسه بچم جواب بوده این راه البته فقط وقتی پا سرده ها

نگران نباش اطرافیان منم همه مریضن خودمونم مریضیم امروزم دکتر رفتم پسر منم مریضه

اصلا خوب نمیشه ۶ روزه لحظه ای ابریزش بینی ش قطع نشده شبا لرز میکنه رو منم اثر بیخوابی گذاشته الان سه روزه ۴ ساعت خوابیدم سرفه میکنم انگار شکمم میخواد جر بخوره

ازه قبلا اینجوری شده بود دکترش هم همین حرف و زد اما اون موقع هیچ علامتی نداشت فقط تب بود اما الان مریضه ابریزش تب لرز بدن درد سرفه

ولی شکمشم کار نکرده دو روزه فردا شیاف گلبسرین میزارم براش