2777
2789
عنوان

سحر قریشی

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 47 پست
اگه منظورتون همون خواننده هست که گروگان کجا بود ؟ چجور گروگانی بوده که مثل ملکه ها می رفت تو کنسرت ط ...

جدی😐من اون موقع ها اصن یادم نمیاد چی بود و چیشد 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
جدی😐من اون موقع ها اصن یادم نمیاد چی بود و چیشد  

بله . تو کلیپ های کنسرت  تتلو نشون میداد که  همش می رفت قسمت وی آی پی کنسرت می‌نشست و چقدر شاد بود 😃

ولی کلا آدم تو نخ این بازیگرها و سلبریتی ها بره دیوانه میشه چون اکثرا خیلی عجیب غریبن دیگه چه برسه به سحر و همسر خواننده ش😲❌️

✅️🦋👌🍀

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بنظرت راسته حرفاش؟

خیلی چیزایی که گفته به تتلو و شخصیتش میخوره اون کارها رو کرده باشه دخترای دیگم از خونه تتلو اومدن افشاگری کردن بنظرم این بخش از حرفاش راسته

اما اینکه میگه به زور مونده و میتونسته تتلو رو بزنه اما دلش نیومده دورغه ، اگه میتونسته بزنه میزد میومد بیرون، یا از کنسرت فرار میکرد بنظرم تتلو خوب مخشو زده اینو برده رو ابرها ، بعد شخصیت واقعی تتلو رو دیده چه سمیه و تو باتلاق افتاده

یه بار جوون بودیم نچسبید اونم

خیلی چیزایی که گفته به تتلو و شخصیتش میخوره اون کارها رو کرده باشه دخترای دیگم از خونه تتلو اومدن اف ...

اره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

اره من فکر میکنم راست میگه هم دخترای مشابه دیگه هم همینا و گفتن دربارش هم راست میگه راجع به همشون میاد بعد از کات میگه بو میدن و فلان بودن ... نشون میده عقده ایه نسبت بهشون ... بهش هم میاد این رفتارای دوقطبی و تیمارستانی

اره من فکر میکنم راست میگه هم دخترای مشابه دیگه هم همینا و گفتن دربارش هم راست میگه راجع به همشون می ...

بیچاره دخترایی ک گول اینو خوردن🥺

اینکه رفته مونده به هر دلیلی یا هرکار اشتباهی کرده که خودش میدونه منه نوعی هم که دارم تایپ میکنم هزار تا همین اشتباها رو داشتم ... اما به نظرم همین که اومد از اعتیادش گفت حتی اگر برا جذب بازدید و حاشیه باشه خیلی نترس و قویه

اینکه رفته مونده به هر دلیلی یا هرکار اشتباهی کرده که خودش میدونه منه نوعی هم که دارم تایپ میکنم هزا ...

اره دقیقا 

چمیدونن اخه همه ظاهرش و میبینن... بیچاره اون احمقایی که میبینن و باز میمونن

ارهههه گول ظاهرش و معروفیتشو میخورن 

منم قبلا دوسش داشتم🤣🤣

من ن ولی جاریم خیلی دوسش دارع و با اهنگ مبتذل بزنم ... در بیاد میرقصه😐کلا میره تو حس🤣

اهنگاش اکثرا خوبن خدایی 🤣🤣 تو هنرمند بودنش شکی نیست فقط هنرمنده ...خل🤣

🤣🤣🤣🤣🤣